Auronde: tijdloos design

Slimme zet zo’n bed!

Met maar liefst 600m² heeft Goodnight de grootste Eastborn-store van Noord- en Zuid- Holland in huis. In een mooie sfeerrijke presentatie vindt u alle modellen van deze Nederlandse fabrikant bijeen.

Inzet_tekst_eastborn_nummer10_klein

Afbeelding: Eastborn boxspring Nummer 10 (‘Beste uit de test!’ Consumentenbond: Dec 2012 + Jan 2014).

 

Matrassen

De test van het ligcomfort staat centraal in de ruime studio op de 1e etage die naast de trap ook met de lift bereikbaar is. De testruimte is met ruime hoeveelheid verschillende matrassen zo samengesteld dat u een verantwoorde matraskeuze kan maken die past bij uw individuele eisen aan ligcomfort.

Eastborn Feel Fit matrassen

Afbeelding: Eastborn Feel Fit matrassencollectie.

De Feel Fit pocketveringmatrassen van Eastborn bieden een ruime collectie aan mogelijkheden en door de logische prijsopbouw is er voor iedereen een passende Feel Fit matras, want met diverse soorten interieurs kan er aan elke wens van comfort en budget een passende matras geboden worden. Zo is er al een Feel Fit matras vanaf € 199,- (Feel Fit P2: 80/90 x 200/210 cm).

De Eastborn matrassencollectie is opgedeeld in drie klassen: Perfect, Smart en Easy.

Advanced Pocket Technology
De Feel Fit P6 matras heeft Advanced Pocket Technology veren. Tijdens het productieproces wordt de Advanced pocketveer op gepatenteerde wijze elektrothermisch nagehard. Dit zorgt ervoor dat ook na vele jaren intensief gebruik, de Advanced pocketveer steeds weer terugkomt in zijn oorspronkelijke stand.

Multiple Phase Technology
De Feel Fit P8, P10 en P12 matrassen hebben een Multiple Phase Technology pocketveer. Deze pocketveren zijn thermisch nagehard. Elke Multiple Phase Technology pocketveer is verpakt in een los zakje (pocket). De onderscheidende en bijzondere eigenschap van de Multiple Phase Technology pocketveer is dat de zandlopervormige veer reageert in drie fasen. Hierdoor wordt het lichaam op de juiste wijze ondersteund en krijgt het een uitstekend ligcomfort.

 • Fase 1 – Zacht en luxueus gevoel, de eerste aanraking met het lichaam
 • Fase 2 – Zachte ondersteuning
 • Fase 3 – Ondersteunt en geeft stabiel ligcomfort

 

Sensity
Vrijwel alle Feel Fit matrassen en topdekmatrassen zijn voorzien van een matrasstof met Sensity behandeling. Dit houdt in dat de matrasstof is behandeld met probiotica, wat op natuurlijke wijze voorkomt dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Het effect blijft ook na wassen op 40 graden gegarandeerd.

 

Keuze van de afdeklaag in pocketveringmatrassen
De kern van elke Eastborn pocketveringmatras is aan twee zijden met een zogenaamde afdeklaag bedekt. Deze laag, die als drukverdeler in belangrijke mate het ‘comfort-gevoel’ van de matras bepaalt, bestaat naar keuze uit:

 • (Natuur)Latex. Blijvende veerkracht, antiallergeen, een goede ventilatie en vochtregulatie zijn eigenschappen van latex, dat hierdoor bijdraagt aan een gezonde en verkwikkende nachtrust.
 • Comfortschuim. De laag comfortschuim geeft de matras naast ventilatie extra stevigheid, wat een matras die is afgewerkt met dit materiaal ook geschikt maakt voor zwaardere mensen.

 

 

Boxsprings

De Eastborn boxsprings zijn, net als de matrassen, verkrijgbaar in drie klassen: Perfect, Smart en Easy.

 

De Perfect collectie is het meest luxe Eastborn niveau. In de prijsklasse vanaf € 2.999,- voor een complete, vaste tweepersoons boxspringcombinatie, 180 cm. breed.

 • Inclusief gestoffeerde matrassen en latex topmatras.
 • ‘Perfect 30’ of ‘Smart 25’ boxspring met royale boxspringhoogte van respectievelijk 30 en 25 cm.
 • Uitstekende kwaliteit pocketveringmatrassen met zachter of steviger comfort.
 • Uitgebreide keuze uit hoofdbordmodellen en stoffen.

 

 

De Smart collectie is het uitgekiende Eastborn nieveau met veel keuzevrijheid in afwerking, in een prijsklasse vanaf € 1.999,- voor een complete, vaste tweepersoons boxspringcombinatie, 180 cm. breed.

 • Inclusief gestoffeerde matrassen en comfortschuim of latex topdekmatras.
 • ‘Smart 25’ of ‘Smart 20’ boxspring met een boxspringhoogte van respectievelijk 25 en 20 cm.
 • Prima kwaliteit pocketveringmatrassen met zachter of steviger comfort.
 • Uitgebreide keuze uit hoofdbordmodellen en stoffen.

 

Eastborn boxspring Sydney

Afbeelding: Eastborn boxspring Sydney. Vanaf € 2.999,-* (Vraag naar de voorwaarden in de winkel).

 

De Easy collectie is het Eastborn instapniveau met de zekerheid van Eastborn kwaliteit, in de prijsklasse vanaf € 1.250,- voor een vaste tweepersoons boxspringcombinatie, 180 cm. breed.

 • Inclusief pocketveringmatrassen met afneembare stretch bekleding of, bij een prijs van € 1.799,- met gestoffeerde matrassen en comfortschuim topdekmatras.
 • ‘Easy 20’ boxspring met boxspringhoogte van 20 cm.
 • Keuze uit diverse hoofdbordmodellen en stoffen.

 

Kies uw eigen stijl

Eastborn laat u kiezen uit boxsprings met hoofdborden in verschillende uitvoeringen: van slanke tot volumineuze modellen en van strakke afwerking tot fijne detaillering. Met uw keuze van model, bekledingsstof en kleur creëert u uw eigen bed. Ook als u het net even anders wilt, geeft Eastborn u de vrijheid om de gewenste sfeer aan uw slaapkamer te geven. Laat u inspireren door de voorbeelden op onze website of kom naar onze showroom, waar meerdere modellen voor u tentoongespreid staan.

Eastborn boxspring Fashion

Afbeelding: Eastborn boxspring Fashion. Vanaf € 1.799,-* (Vraag naar de voorwaarden in de winkel).

 

Eastborn boxspring Nummer 10

In januari 2014 opnieuw als beste getest door de Consumentenbond! Nummer 10: de spelverdeler van Eastborn, en de Nummer 1 van Nederland!

De Consumentenbond heeft boxspring Nummer 10 als enige boxspringcombinatie beloond met het predicaat “Beste uit de Test”.

Nummer 10 is door de Consumentenbond zeer goed beoordeeld op de volgende aspecten:

 • Goede lichaamsondersteuning op de rug
 • Goede lichaamsondersteuning op de zij
 • Zeer stabiel
 • Goede veerkracht


Eastborn boxspring nummer 10

Afbeelding: Eastborn boxspring Nummer 10 (‘Beste uit de test!’ Consumentenbond: Dec 2012 + Jan 2014).

Boxspring Nummer 10 is een combinatie van boxspringbodems, gestoffeerde matrassen, een comfortabele topper en een hoofdbord. De beste boxspring van Nederland heb je al vanaf € 1.999,-

Nummer 10 is niet alleen superscherp geprijsd, maar nu ook nog eens uitgeroepen als beste uit de test van de Consumentenbond! In december 2012 werd de Nummer 10 van Eastborn al als beste getest, en in de recente test van januari 2014 is Nummer 10 weer de beste boxspringcombinatie van Nederland gebleken!

 

Voor de Eastborn boxspring nummer 10 en andere Eastborn aanbieding klikt u hier:

 

Advies

Onze deskundige verkoopmedewerkers adviseren u en informeren u graag over de gehele Eastborn collectie. Over wat elk slaapsysteem biedt aan duurzaamheid, conformiteit en vochtregulatie, en mogelijkheden van stofkeuze en styling. Op deze manier kunt u op deskundige wijze uw eigen droombed samenstellen.

Voor meer informatie betreft Eastborn kijkt u ook op www.eastborn.nl.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs