Bedding Concepts

De Beddenmakers uit Oisterwijk!

Bedding Concepts heeft als doel slapen comfortabel en betaalbaar te maken. Hoge kwaliteit, Nederlandse, kwaliteitsbedden voor iedereen betaalbaar. Met een breed assortiment kunt u uw bed volledig samenstellen naar uw eigen wensen!

City Collectie

De City collectie van Bedding Concepts maakt goed slapen betaalbaar! Zo kunt u al slapen op een bed uit de City collectie voor € 1.499,- (140 x 200 cm.). Na deze begin set begint het pas! U bent in de mogelijkheid om uw bed geheel samen te stellen. Verschillende keuze in kleuren, matrassen, toppers en hoofdborden maken de City collectie een collectie voor iedereen!

CITY-COLLECTION-DALLAS-(SPECIAL)

Afbeelding: Bedding Concepts City, Hoofdbord Dallas.

 

RAW – Leather Boxsprings

De RAW collectie van Bedding Concepts heeft als bijzonder kenmerk dat de stoffering is gemaakt van gerecycled leer. Hét ideale ligcomfort kunt u zelf samenstellen. Een goed matras met de juiste topper moet bij de RAW collectie hét perfecte, persoonlijke slaapcomfort geven.

Een combinatie van een box met een 7-zone geveerde pocketinterieur en een matras met diezelfde huishouding vormt een goede basis die enkel nog dient afgewerkt te worden met een vorstelijke topper. De Dimension toppers uit de RAW collectie zijn hier uitermate geschikt voor. Een zeer dikke topper met een kern naar keuze (HR-soft, Visco, Latex of Talalay Latex) kan zorgen voor een zeer persoonlijk slaapcomfort.

RAW-LEATHER-BOXSPRINGS-MERLE

Afbeelding: Bedding Concepts RAW. Hoofdbord: Merle

 

D’Arte – Lifestyle beds by BC 

Koninklijk slapen wie wil dat nou niet? Bedding Concepts heeft dé oplossing om in een bed wakker te worden die zowel vorstelijk oogt als ligt! D’Arte is een koloniale collectie bedden. Door haar stalen framewerk en haar gestoffeerde pocketveermatrassen (7-zones, 300m/2) is de D’Arte een degelijk stukje vakwerk. Zoals bij alle andere Bedding Concepts modellen kunt u ook bij de D’Arte een persoonlijk slaapcomfort te creëren.

D'ARTE-LIFESTYLEBEDS-PROVENCE

Afbeelding: Bedding Concepts D’Arte. Hoofdbord: Provence

 

ExtraBox – Slapen met extra’s

Een ExtraBox is het pronkstuk van Bedding Concepts. Het frame is vervaardigd uit langzaam groeiend Scandinavisch dennenhout. Dit garandeert u extra lang slaapplezier. Tevens krijgt u een extra lange garantie van 25 jaar op frame en draadbreuk.

Materialen van topkwaliteit

De matrassen zijn vervaardigt uit een 7-zone thermisch geharde geneste pocketveer. Uw heup- en schouderzone komen zo in balans voor een extra aangename lighouding. De soepele ExtraBox topper zorgt daarnaast voor extra comfort.

Standaard wordt uw ExtraBox geleverd met een luxe HR-schuim topper met extra dikke kern. Samen met de luxe climavezel en de extra luxe Aegis tijk wordt de topper 9 cm. dik. Extraatje; de Aegis tijk zorgt voor een extra anti-allergische en antibacteriële werking.

helsinki_SFEER

Afbeelding: ExtraBox boxspring, model Helsinki

 

Bedding Concepts collectie

U vindt de volledige Bedding Concepts collectie in onze showroom op de begane grond. Hier kunt u de verschillende slaapcombinaties uitproberen om zo tot uw unieke slaapsysteem te komen. Onze verkoopadviseurs adviseren u vervolgens graag bij het maken van de juiste keuze.

NEXT-GENERATION-ECONOMIC-LINE-OSLO-+-TV-ELEMENT-BONNET

Afbeelding: Elektrisch verstelbaar en TV-Lift mogelijk!

Huidige aanbiedingen van Bedding Concepts vindt u hier: Aanbiedingen

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs