Jensen

Jensen

Jaren van de geschiedenis is even belangrijk als vooruitdenken en innovatief zijn. Alles verandert snel: nieuwe materialen, nieuwe wensen, nieuwe technieken. Jensen wil met al die factoren rekening houden en alles doen wat we kunnen om u het vertrouwen te geven dat een Jensen bed een uitstekende investering is.

Jensen boxspring diplomat continental

Afbeelding: Jensen boxspring diplomat continental.

Het is al meer dan halve eeuw geleden dat de eerste Jensen matrassen het licht zagen. Om precies te zijn op 14 februari 1947, toen het bedrijf Jensen werd opgericht in Noorwegen. De eerste zes verkochte matrassen waren gevuld met paardenhaar en katoen. Sindsdien is er uiteraard veel veranderd, maar één aspect is hetzelfde gebleven, namelijk onze filosofie dat u het verschil van een echte Jensen matras moet kunnen zien en voelen.

Tegenwoordig is Jensen een van de grootste matrassenfabrikanten in Scandinavië. Jaarlijks worden 150.000 matrassen geproduceerd in Svelvik, aan het Oslofjord. Veel van onze medewerkers hebben het vak geleerd van hun ouders. Ze hebben affiniteit met het product, zijn er trots op en beschikken over een vakkundigheid waar geen enkele machine ter wereld aan kan tippen.

Jensen app adjustable

Afbeelding: Jensen App Adjustable, maakt het mogelijk om uw bed te verstellen via uw smartphone.

 

Designed for sleep comfort 

De producten van Jensen worden geproduceerd om het lichaam optimale steun en ligcomfort te bieden. Liever dan strak vast te houden aan oude methoden en materialen, streeft Jensen er altijd naar de beste oplossing te vinden, en dat betekent ook het toepassen van de modernste materialen.

Het streven naar het optimale ligcomfort is de drijvende kracht achter de innovaties waaraan Jensen zijn reputatie in de branche te danken heeft. In de loop der jaren hebben verschillende nieuwe, drukverminderende materialen en innovatieve constructies onze handtekening gekregen. het in zones ingedeelde veersysteem is een van de vele voorbeelden daarvan, net als de verdere optimalisering van het zone-idee door het gebruik van stretchmaterialen.

Jensen boxspring Active Continental

Afbeelding: Jensen boxspring Active Continental.

 

Jensen® original zonesysteem

het zonesysteem van Jensen geeft het hele lichaam de juiste ondersteuning terwijl u uitrust en slaapt. Steun in de onderrug in combinatie met een zachte schouderzone zorgen voor een totaal nieuwe slaapervaring. het principe dat ten grondslag ligt aan het zonesysteem is even vanzelfsprekend als natuurlijk. De meeste mensen zijn breder aan heupen en schouders, terwijl hun middel gewoonlijk smaller is. omdat het matras tot taak heeft het lichaam te dragen, geeft het in zones ingedeelde matras gelijkmatiger, aangenamer steun waar schouders en heupen dieper in het matras zakken, terwijl het middel steviger wordt ondersteund. het resultaat is hetzelfde, ongeacht of u op uw rug of op uw zij slaapt.

 

Jensen Aloy® verensysteem

De Ambassador, de prestige en de Supreme hebben het Jensen Aloy® veersysteem. Aloy® is ons beste, meest flexibele veersysteem, dat zich voortdurend aanpast aan uw wisselende lighouding en gewichtsverdeling. Dankzij het veersysteem heeft het gehele matras een zeer zacht oppervlak, omdat de stevigere zones pas steun gaan verlenen wanneer uw lichaam verder in het matras wegzakt. Jensen Aloy® heeft een extra lange schouderzone, die meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit geeft, en bijdraagt aan een fantastisch ligcomfort en een betere drukvermindering. De overgang tussen de zones is zacht.

De volgende punten maken Jensen bedden uniek: 

Jensen boxspring (doorsnede)

Afbeelding: Jensen boxspring doorsnede.

1. Stretch
Stretch in alle ligvlakken optimaliseert de eigenschappen van het veersysteem.
 
2. Wasbaarheid
Voor optimale hygiëne zijn alle ligvlakken wasbaar op 60° graden (met uitzondering van TempSmart™ – 40°C.)
 
3. Ligvlak uit één stuk
Onze continentale bedden hebben ligvlakken uit één stuk, zonder harde randen in het midden, maar de technologie maakt toch een individuele keuze van de stevigheidsgraad mogelijk.
 
4. De vulmaterialen
Al onze vulmaterialen hebben goede lucht- en vochttransporterende eigenschappen. Daardoor zijn de bedden allergie vriendelijk en hygiënisch.
 
5. Stoffen
De Jensen Supreme Collection heeft alleen maar schuimgelamineerde stoffen, waardoor de overgang tussen de stevige en de zachte componenten in de matrassen voor het oog onzichtbaar zijn. Alle stoffen van de collectie zijn meubelstoffen van hoge kwaliteit.
 
6. Jensen frames
Alle frames van de collectie hebben keerbare boxen die de levensduur van de frames aanzienlijk verlengen. ‘Onzichtbare’ ritssluitingen geven de bedden een mooiere ‘look and feel’.
 
Jensen boxspring Dynamic
Afbeelding: Jensen boxspring Dynamic.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs