Kuperus

Nooit genoegen nemen met minder dan het beste

Vanaf de start van de fabriek is Goodnight de 1e zaak in Nederland met een in-store Kuperus-shop. Het showroomoppervlak in de toonzaal bedraagt 300 m² waarin verschillende modellen in een ruime opstelling worden gepresenteerd. Met trots hebben wij per begin december 2016 onze nieuwe Kuperusstudio in gebruik genomen.

Kuperus Malmo

Afbeelding: Kuperus Malmö met hoofdbord Capita

 

Kuperus boxsprings

Kuperus is een in Nederland onder licentie geproduceerd Scandinavisch slaapsysteem. Dit merk is vergelijkbaar met het Zweedse Hästens. Het systeem wordt ambachtelijk gefabriceerd met puur natuurlijke materialen en staat erom bekend geen kwaliteitsconcessies te doen. Paardenhaar, katoen en zuiver scheerwol hebben zich in de natuur al bewezen. Bij de juiste toepassing – en dat luistert nauw – zorgen de materialen samen voor een prettige temperatuur en een lage vochtigheidsgraad. Kuperus gebruikt uitsluitend deze natuurlijke materialen die het slaapcomfort zo aangenaam mogelijk maken.

Inzet_tekst_kuperus_axana

Afbeelding: Kuperus Malmö met hoofdbord Axana

Volgens het gezegde “Alle waar naar zijn geld” is de prijs-kwaliteitverhouding van dit Nederlands product in alle opzichten goed. Vanwege zijn degelijkheid geeft de fabrikant 25 jaar garantie op veren en frame.
De weelde van het karakteristieke ligcomfort wordt door de geweven luxueuze stoffen of leer geaccentueerd. Extra comfortabel zijn bovendien de bijzondere verstelbaarheid en de massage-optie van het systeem.

Kuperus doorsnede Alexia en Molmo

Afbeelding: doorsnede Kuperus Alexia en Malmö

Nooit genoegen nemen met minder dan het beste!” Dit is waar Kuperus en Goodnight Slaapkamers elkaar vinden.

 

Kuperus Aangemeten 

Geen mens is gelijk. Slaaphouding, lichaamsbouw en persoonlijke smaak bepalen de
comfort­beleving en u ervaart dit op uw eigen wijze. Wordt u ’s nachts wakker omdat u niet lekker ligt of omdat u ­pijnpunten voelt? Wordt u ’s ochtends wakker zonder het gevoel te hebben echt uitgeslapen te zijn? Pijn in uw onderrug bij het opstaan? Heeft u door uw lichaamsbouw het gevoel dat een standaard ­matras u niet geheel past? Of wilt u gewoon het beste voor uzelf?

Welke reden dan ook, u bent toe aan een matras op maat! U bent toe aan een Kuperus Aangemeten matras!

Kuperus Aangemeten matras (1)

Afbeelding: Kuperus Aangemeten

Uw gepersonaliseerde matras is echt een investe­ring in de kwaliteit van uw nachtrust. Na een goede nacht staat u ‘s ochtends fit en uitgerust op. Klaar om de uitdagingen van een nieuwe dag aan te gaan. Neem daarom de tijd om tot de beste keuze te komen voor een nieuwe ­matras, uw individuele ­matras. Want u bent uniek en u verdient de matras die het beste bij u past. Goodnight Slaapkamers helpt u daarbij. Slaaphouding, ­lichaamsbouw en persoonlijke voorkeuren bepalen op welke plaats u wat dieper weg wilt zakken in de ­matras. Of juist andersom, op welke plaats u wat meer ondersteu­ning nodig heeft. Goodnight Slaapkamers ­licht u voor en laat u de ­verschillen ervaren om zó tot de beste keuze te komen.

De Kuperus Aangemeten Matras is een pocket­vering matras, verend van kant tot kant. De 18 cm hoge, 8-slags pocket veren zijn individueel verpakt en ­gemaakt van thermisch gehard staal. Uw ­matras op maat wordt samengesteld door verschillende staaldraad­diktes in de veren toe te passen. Er zijn 5 verschillende draaddiktes leverbaar. Uiteraard, hoe ­dikker de draad, hoe stugger de veer. Door de opeen­volgende rijen veren in verschillende draaddiktes uit te ­voeren wordt de voor u optimale lichaams­ondersteuning gerealiseerd. Ondersteuning die wordt ingegeven door uw favoriete slaaphouding.

Of u nu een zij- , buik- of rugslaper bent. Ondersteuning die geheel is afgestemd op uw ­lichaamsbouw. Om de ­matras zijn werk optimaal te laten doen wordt de pocketveer ­afgedekt met een soepele 100% natuurlatex.

Elk verenpakket van de Kuperus Aangemeten matras bestaat uit 9 rijen veren en er zijn 7 ­pakketten samengesteld. Door deze pakketten op ­verschillende manieren te ­combineren, kunnen we u een persoonlijk matras op maat ­aanbieden.

Kuperus Aangemten matras voorlichting

Afbeelding: Kuperus Aangemeten matrassen, met Kuperus bedbodems, persoonlijk aangemeten!

Slapen op het beste, voor iedereen mogelijk!

Kuperus stopt in iedere bedcombinatie uitsluitend de beste materialen. Daarnaast vindt Kuperus dat deze manier van slapen voor iedereen mogelijk moet zijn. De Sont (vlak) en de Faljun (elektrisch) maken het natuurliijk slapen op een Kuperus voor iedereen mogelijk!

Afbeelding: Kuperus Natuurlijk slapen, Sont

Een prachtig 3-delig slaapsysteem, bestaand uit een vaste (of verstelbare) boxspring met handgemaakte matrassen en een topper van natuurlatex. U bent van harte welkom om dit nieuwe slaapsysteem te komen ervaren, want dat is het: een ervaring!

Vakmanschap, handgemaakt en met natuurlijke materialen

Uw matras op maat wordt in de winkel door Goodnight Slaapkamers aangemeten en door Kuperus naar uw specificatie samengesteld.

  • Persoonlijk aangemeten
  • Uitstekende ventilatie
  • Verend van kant tot kant
  • Natuurlijke materialen
  • Thermisch geharde stalen veren
  • Handgemaakt vakmanschap

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs