Norma

Nederlands vakmanschap

‘Uw nachtrust in ons werk’: Deze slogan van Norma uit de tachtiger jaren van de vorige eeuw typeert nog steeds de toewijding en het grote vakmanschap waarmee ruim 100 enthousiaste en betrokken medewerkers de beste boxsprings en matrassen maken om u een goede nachtrust te garanderen.

Onze Norma modellen staan in een ruime setting in een hagel nieuwe showroom op de tweede etage. Zowel de matrassen collectie als de boxspringcombinaties zijn in ruime getale aanwezig op onze showroom. In sfeervolle setting en verschillende uitvoeringen krijgt u een uitstekende indruk van hoe zo’n Norma boxspring bij u in de slaapkamer zou passen. Alle boxsprings in onze showroom zijn uitgevoerd met een soepel en een stevig matras. Zo kunt u de verschillende hardheden en comforttypes zelf ervaren.

Nederlandse kwaliteit en design. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel. Daarom worden ook alle Norma producten in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het ontwerpen van de Norma producten vindt volledig in de eigen Norma fabrieken plaats omdat zij zo optimaal kunnen inspelen op uw wensen en behoeftes. Zo kunnen wij u de garantie bieden dat uw Norma bed uitsluitend met de beste materialen wordt samengesteld, gebruikmakend van unieke technieken in alle Norma bedden, die van groot belang zijn voor het hoge comfortniveau.

 

Norma is er in vele prijsklassen. Zo kunt u al heerlijk slapen op de Norma Jubilé 40 boxspring van € 2.795,- voor € 1.699,-  (prijs op basis van: 160/180 x 200/210 cm. vlak. Incl. matrassen, topper latex en hoofdbord. Stofgroep: Elan) en elektrisch verstelbaar voor€ 2.599,-.

Combispring matrassen

De matrassencollectie van Norma kenmerkt zich door haar stabiele ligcomfort en duurzaamheid. De Norma Brezza matrassen zijn hier een uitstekend voorbeeld van.
Een Brezza matras van Norma garandeert u een zalige nachtrust vanwege de ongekend goede ventilatie en vochtregulatie, de nieuwste hightech materialen en een bijzondere combispring kern.

Norma combispringmatras Brezza

Afbeelding: Norma combispring matras. 

Elk Brezza®-matras is 23 cm hoog. Verkrijgbaar in de uitvoeringen soepel en stevig en als border- of hoesuitvoering. Bij de afdeklaag (de laag waar u op ligt) kunt u uw eigen comfortbeleving bepalen door te kiezen uit een comfolastic, traagschuim of natuurlatex afdeklaag en bestikt met Aegis Premium of naar keuze met IWS-wol. Het geheel ligt en voelt ongelooflijk weldadig.

Kom voor meer informatie over alle Norma producten en een persoonlijk advies naar onze winkel.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs