Pullman

Ik verlang naar mijn Pullman

Goodnight Slaapkamers profileert zich graag als een degelijke slaapkamerspeciaalzaak. Daarom mag een merk als Pullman niet op onze toonzaalvloer in het assortiment ontbreken. Voor iedereen is de naam van het Nederlandse product Pullman een begrip, al moet men hierbij niet denken aan de slaapwagons van de spoorwegen. Pullman staat voor superieure topkwaliteit met degelijkheid als boegbeeld. De ambachtelijk  blindgeknoopte klassieke tijk van de Pullman Goldline met zijn degelijke uitstraling is daarvan een krachtig bewijs.

Afbeeldingsresultaat voor pullman bedden

Afbeelding: Pullman hoofdbord Belleville.

Op de tweede etage van onze toonzaal staan in de kwaliteiten “Goed, beter, best” een aantal zeer commercieel samengestelde boxspringcombinaties.

Pullman staat bekend om zijn oerdegelijke Nederlandse kwaliteit en ook bij bij de Pullman matrassencollectie vinden we dit terug. Met de Silverline en Goldline biedt Pullman u een ruime keuze, kwalitatief hoogstaande, matrassen aan.

Silverline

De matrassen en boxspring collectie van Pullman begint bij de Silverline collectie. De Silverline collectie kenmerkt zich door een 7-zone pocket-interieur. Drie matras types (Premier, Excellence en Luxury) met ieder een andere afdeklaag (de laag waar u op ligt) om zo uw eigen ideale comfort te bepalen! Alle twee de matrastypes zijn verkrijgbaar in twee hardheden; standaard en firm.

De Silverline boxsprings van Pullman kenmerken zich door een ‘van rand-tot-rand’ geveerde box. Dit houdt in dat de veren in uw boxspring in zijn geheel doorlopen en niet bij elkaar worden gehouden door HR-balken.

De Silverline matrassen zijn al sinds jaar een dag favoriet bij de consument. En dat is niet zonder reden gebleken!  In een onafhankelijke test zijn de Silverline Premier en de Silverline Excellence als beste getest door de Consumentenbond.

Afbeeldingsresultaat voor pullman beste

Afbeelding: Pullman Silverline Premier en Silverline Excellence, best getest Consumentenbond Juni 2016.

Goldline

De Pullman Goldline matrassen kenmerken zich door hun natuurlijke materialen en damast tijk. Natuurlatex, paardenhaar en jute zijn de hoogwaardige materialen die zorgen voor een ongekend comfort. Daarnaast kennen de Goldline matrassen een inside-pocketveer. Dit is een pocketveer in een pocketveer. Dit is gedaan om uw lichaam dé ondersteuning te bieden die het nodig heeft! Ook hier zijn ieder type matras te verkrijgen in twee hardheden: standaard en firm.

De boxsprings in de Goldline serie zijn, net als de boxsprings in de Silverline collectie, van rand-tot-rand geveerd. Het onderscheidende vermogen zit hem in de hoogte, en daarmee in het ligcomfort. Doordat de box 26 centimeter hoog is, geeft het een ongekend luxe lichtcomfort.

Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden qua maat, koppelrits, hardheden en verschillende comfortlagen. En laat u adviseren door onze verkoopadviseurs bij het bepalen van de juiste matraskeuze.

Hoe het nóg beter kan, daar ligt Pullman nou wakker van!

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs