Sealy

Ruim een eeuw ervaring

 

Whatever you do in Bed, Sealy supports it!

Op welke matras van Sealy u ook gaat liggen: u ervaart altijd 125 jaar matrasvernuft. Een geschiedenis die in 1881 in het Amerikaanse stadje Sealy in de staat Texas begon, toen Daniel Haynes, maker van ontpittingsmachines, op verzoek een met katoen gevulde matras maakte. En daarna nog een. En nog een. Doordat de matrassenverkoop exponentieel toenam, kon Sealy steeds meer innoveren, met diverse patenten tot gevolg. Een van de innovaties was een machine die katoen kon samenpersen. Vijftien jaar later verkocht Haynes zijn patenten aan een Texaans bedrijf dat Sealy beroemd zou maken. Kort daarna lanceerde reclameman Earl Edwards de slogan

”Slapen op een Sealy is als slapen op een wolk.”

En daarmee werden de Sealy-matrassen een nationaal fenomeen. In 1920 had Sealy al 23 fabrieken in diverse regio’s. Zelfs tijdens de crisisjaren slaagden zij er niet alleen in om het hoofd boven water te houden, maar ook om een nieuw product op de markt te zetten: de knoopvrije binnenvering. En daar bleef het niet bij. Sealy werkte ook in de daarop volgende decennia verder aan hun missie om iedereen in de wereld een betere nachtrust te bieden. Een van de mijlpalen was de introductie van de Sealy Posturepedic-matras in de Verenigde Staten. Ook was Sealy het eerste matrassenbedrijf dat adverteerde met een kingsize bed. Er werd een orthopedische adviesraad ingesteld. De binnenveringspiraal en de boxspring werden opnieuw uitgevonden. Er werden patenten aangevraagd voor diverse baanbrekende technologieën, zoals verstevigingsstroken voor een betere houding en drukverlagende lagen die ontworpen zijn om drukpunten die leiden tot woelen en draaien te helpen voorkomen. En deze lijst groeit nog steeds. Sealy ondersteunt nu al drie decennia lang mensen over de hele wereld en deze traditie wil Sealy nog jarenlang voortzetten. De matrassen worden tegenwoordig in al meer dan 60 landen verkocht.

Sealy Hybrid

Afbeelding: Doorsnede Sealy Hybrid matras.

Wist u dat:

 • Sealy wereldwijd in meer dan 60 landen wordt verkocht?
 • Sealy het bekendste matrassenmerk in de U.S.A. is?
 • Amerikaanse luxe hotelketens als ‘The Four Seasons’ en ‘Marriott’ allemaal gebruik maken van Sealy matrassen?
 • Sealy Hybrid matrassen een verkoelende gel laag hebben zodat overtollige warmte effectief wordt afgevoerd?
 • Wij 10 jaar volledige garantie geven op de Sealy matrassen?

 

Matrassen

In de gloednieuwe Sealy Hybrid matrassen komen onze twee beste slaaptechnologieën samen in één weldadige nachtrust. Het verkoelende comfort van geltraagschuim bovenop. De diepe ondersteuning van titaniumlegering-spiralen eronder. Nu hoeft u niet meer te kiezen tussen deze twee materialen, want de Sealy Hybrid is de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning.

We onderscheiden drie comfort typen:

 • Hybrid Style
  25 cm comfort en ondersteuning

 • Hybrid Classic
  29 cm comfort en ondersteuning

 • Hybrid Plush
  32 cm comfort en ondersteuning

Afbeeldingsresultaat voor sealy half foam

 

Foto: Sealy matrassen bestaan uit half foam and half springs.
De Sealy Hybrid matrassen bieden u naast de reeds genoemde eigenschappen en subliem slaapcomfort nog meer (praktische) pluspunten:

Apex™ HS-pocketveren.
Dit zijn individueel verpakte pocketveren met een titanium legering. Deze pocketveren vormen zich perfect naar uw lichaam, bieden de benodigde steun en geven minder bewegingen van uw partner door. Door de titanium legering van de pocketveren is de matras licht om op te tillen. Ideaal voor het gemakkelijk opmaken van uw matras.

Gel CoreSupport Center™
Het middelste deel van de matras is speciaal ontwikkeld om extra ondersteuning te bieden aan het zwaarste deel van het lichaam en de levensduur van de matras te verlengen.

OptiCool™-geltraagschuim
Vervaardigd met geavanceerd OptiCool™-geltraagschuim, dat overtollige warmte effectiever afvoert dan een matras met alleen standaard geltraagschuim.

ForeverFlex™-stof
Deze gloednieuwe stof heeft een stijlvol, eigentijds ontwerp en uitstekende elastische eigenschappen, voor een extra omhullend, omsluitend gevoel.

OptiPro™-traagschuim + geltraagschuim
Lagen traagschuim omsluiten uw lichaam en helpen een koel slaapklimaat te creëren.

SolidEdge™ HD-systeem
De rand van de matras biedt een stevige ondergrond om op te zitten, en vergroot het bruikbare slaapoppervlak, waardoor u veel meer ruimte hebt om u uit te strekken.

Sealy matras uitleg

Afbeelding: De vele unieke eigenschappen van een Sealy Hybrid matras. 

 

Gatantie

U kunt erop vertrouwen dat Sealy producten jarenlang meegaan. Voor alle zekerheid krijgt u op elk Sealy-product garantie, en hopen we dat de volgende garantiebepalingen u geruststellen.

Houd er rekening mee dat de hier vermelde garantiebepalingen uitsluitend dienen als indicatie en geen deel uitmaken van uw aankoopbewijs. De garantie geldt alleen als het product is gekocht via een erkende Sealy dealer.

Als het online-formulier juist is ingevuld en ingediend, dan geldt de garantie:
– 10 jaar voor de matras en de foundation
– 3 jaar voor hoofdkussens
– 2 jaar voor bedbodems
– 2 jaar voor overige accessoires (bedbodem, bedlaken en poten)

LET OP: Het productetiket moet op het product aanwezig zijn om aanspraak te kunnen maken op de garantie.

 

Video: Sealy Hybrid tv reclame.

 

Advies

Wat het juiste type matras is kan bij ieder mens verschillen. Voor de juiste keuze Sealy matras raden wij u dan ook aan om naar de winkel te komen en zelf de verschillen te ervaren. Laat u daarnaast adviseren door onze slaapadviseurs en neem alle tijd die u nodig heeft om de juiste keuze te kunnen maken.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs