Svane

De binnenkant telt

Het materiaal binnenin het matras geeft bij Svane de doorslag. Dat een bed er goed uit mag zien, dat is een ding dat zeker is, maar de kwaliteit in het bed is waar Svane het voor doet.

Het unieke Intelligel bewijst dat het om de binnenkant gaat. Het levert een unieke bijdrage aan drukontlasting van heupen en schouders en biedt daarnaast de ondersteuning die een lichaam nodig heeft. Naast de unieke eigenschappen op het gebied van drukontlasting zorgt de open structuur van de Intelligel voor een goede ventilatie, om de hele nacht een aangename temperatuur in stand te houden.

Afbeeldingsresultaat voor svaneIntelliGel

Afbeelding: Unieke Svane Slaapcirkel.                         Svane Intelligel

Svane 630 collectie

Svane kent verschillende boxspringcombinaties. Alle combinaties uit de Svane collectie zijn opgebouwd uit een pocketgeveerde boxspring met een kern die op twee kanten beslapen kan worden. Wederom een unieke eigenschap van Svane! Een kern met aan de ene kant een wat steviger ligcomfort en aan de andere kant een wat zachter ligcomfort. Zoek de juiste kern die bij uw slaapwensen past en maak de slaapcombinatie van Svane af met één van de drie mogelijke topmatrassen.

Afbeelding: Svane Zonic, afgebeeld met nachtkastje en voetenbank.

Kom gerust naar onze showroom en probeer dit enerverende merk zelf uit! Onze slaapadviseurs willen u graag adviseren en helpen bij het maken van uw juiste keuze.

Meer informatie is te vinden op: www.svane.nl

Goodnight Nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze acties, showmodellen en events!