Voor kinderbedden kijkt u bij Goodnight Kidzz

1 persoonsbed Lisserbroek

Neem contact met ons op

Ontdek de voordelen van een 1 persoonsbed van gerenommeerde topmerken als Eastborn, Pullman of Jensen. Goodnight Slaapkamers beschikt over kwalitatief hoogwaardige eenpersoonsbedden aangeboden tegen scherpe prijzen.

Ons bedden assortiment bestaat uit comfortabele 1 persoons matrassen en boxsprings van topmerken als Pullman, Eastborn en Jensen met alleen de beste componenten, zoals duurzame pocketveren, hoogwaardige latex en ventilerend comfortschuim. Dat onze duurzame bedden ook mooi kunnen zijn wordt onderstreept door onze indrukwekkende collectie.

Kom een keer langs in onze slaapstudio en ervaar zelf de verschillen tussen de 1 persoons boxspring-combinaties in ons uitgebreide assortiment.

1 persoons boxsprings en matrassen

Zoekt u een stevig 1 persoonsbed of juist wat zachter comfort, de meeste pocketveringmatrassen zijn leverbaar in een ‘firm’ (stevig) en een ‘standard’ (zachtere) uitvoering. Een goede matras en bedbodem zorgen voor een optimale ondersteuning van uw lichaam en de ventilerende materialen in de matras helpen bij vocht- en warmte transport. Om uw persoonlijk ligcomfort te verhogen kunt u kiezen uit verschillende soorten 1 persoons matrassen, onder andere met comfortschuim of drukverlagend traagschuim.

Wilt u liever een slaapsysteem wat gemakkelijk verstelbaar is, een comfortable instaphoogte heeft of een 1 persoons boxspring die eenvoudig te verschonen of verplaatsen is? Welke wens u ook heeft, wij bieden een brede collectie kwaliteitsbedden met een optimale prijs-kwaliteitverhouding en een uitstekende service.

Duurzame materialen

Goodnight Slaapkamers biedt al meer dan 25 jaar kwalitatief hoogstaande 1-persoons matrassen en boxsprings aan. Dit komt omdat wij zware eisen stellen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de gebruikte materialen van onze slaapsystemen.

Traditionele materialen Eastborn duurzame materialen

Afbeelding: Eastborn duurzame materialen

Zo maken de elektrothermisch nageharde pocketveren in de matrassen van Eastborn en Pullman de matrassen duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Na jaren van intensief gebruik komen deze pocketveren steeds weer terug in hun oorspronkelijke stand.Om u te helpen in de regio Lisserbroek bij het samenstellen van de juiste combinatie matras en bedbodem bent u van harte welkom in onze toonzaal. Daar hebben ze de juiste kennis en ervaring en kunt u de 1 persoonsbedden zelf zien en uitproberen.

Neem de tijd en maak een afspraak met een slaapadviseur. Ervaar zelf de verschillen tussen de eenpersoonsbedden in ons uitgebreide assortiment.


Voor meer informatie bekijkt u onze informatie pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Goodnight Nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze acties, showmodellen en events!