Acties & Aanbiedingen

Bed kopen Heemstede

Neem contact met ons op

Zoekt u een bed van topkwaliteit? Goodnight Slaapkamers biedt u de meest uitgebreide keuze. De aangeboden slaapsystemen van topmerken als Eastborn, Pullman en Jensen zijn speciaal ontworpen door specialisten met wetenschappelijke kennis van slapen en innovatieve materialen voor een optimaal slaapcomfort.

De juiste keuze maken voor een slaapsysteem is meestal niet eenvoudig. Er zijn legio aan mogelijkheden. Elk slaapsysteem heeft zijn eigen kenmerken. Deze eigenschappen bepalen of het systeem aansluit bij uw wensen voor o. a. comfort, maatvoering, kleurstelling en materiaalkeuze.

Voor de meest geschikte combinatie die aansluit bij uw comfortwensen is een goed advies essentieel. Kom vrijblijvend proefliggen in onze slaapstudio. Onze verkoopadviseurs zijn opgeleid om u bij alle keuzemogelijkheden goed te kunnen adviseren.

Slaapwijzer

Iedereen is anders en slaapt ook anders. Via de slaapwijzer van Goodnight kunt u aan de hand van 6 vragen bepalen welk matras en slaapsysteem het beste bij u past. Door na het invullen van de slaapwijzer een afspraak te maken met één van onze slaapadviseurs ontvangt u 10% korting op uw aankoop.

Goodnight Slaapwijzer

Afbeelding: Met de Goodnight Slaapwijzer bepaalt u zelf welk matras en slaapsysteem het beste bij u past!

Met een bedmodel van één van onze gerenommeerde merken door u geselecteerd en samengesteld op basis van ons deskundig advies bent u verzekerd van optimaal persoonlijk slaapcomfort.

Gerenommeerde merken

Voor de beste bedden en slaapsystemen bent u bij ons aan het juiste adres. Kiest u voor één van onze topmerken, dan kiest u voor kwaliteit, hoogstaande service en betrouwbaarheid.

Of u nou op zoek bent naar een stevig of soepel bed, of een model wat past bij uw eigen stijl en budget, wij beschikken over een brede collectie van gerenommeerde merken met ieder hun eigen ontwerpen, kleuren en materialen. Laat u adviseren door onze slaapadviseurs bij het samenstellen van uw eigen slaapsysteem en ervaar wat voor u een optimaal persoonlijk ligcomfort is.Om u te helpen in de regio Heemstede bij het samenstellen van de juiste combinatie matras en bedbodem bent u van harte welkom in onze toonzaal. Onze slaapadviseurs luisteren graag naar uw wensen, zodat ze het bed precies kunnen samenstellen op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeur.

Neem de tijd en maak een afspraak met een slaapadviseur. Ervaar zelf de verschillen tussen de slaapsystemen in onze uitgebreide collectie.


Voor meer informatie bekijkt u onze informatie pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Goodnight Nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze acties, showmodellen en events!