Acties & Aanbiedingen

Bed kopen Lisserbroek

Neem contact met ons op

Zoekt u een bed met optimaal slaapcomfort? Bij Goodnight Slaapkamers weten we waar u op moet letten en helpen we u graag om de juiste beslissing te nemen.

Bij uw keuze voor een bed bieden wij u een bijzonder ruim assortiment van verschillende merken als Eastborn, Pullman en Auping met alleen de beste componenten, zoals hoogwaardige latex, duurzame pocketveren en ventilerend comfortschuim.

U kunt kiezen uit collecties van verschillende merken en modellen, die variëren van modern en sportief tot tijdloos en sfeervol. Met ruim 25 jaar ervaring kunt u vertrouwen op deskundig advies van onze slaapadviseurs. Kom vrijblijvend proefliggen in onze slaapstudio en vind eenvoudig het bed dat aansluit op uw smaak en persoonlijk ligcomfort.

Slaapwijzer

Lekker liggen en uitgerust wakker worden vraagt om een goede matras. Maar wanneer is een matras de juiste?
Als de matras aansluit op uw lichaamskenmerken, persoonlijke voorkeuren en eventuele fysieke klachten. Maar ook voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen zoals lichaamsondersteuning, vochttransport en levensduur.

Goodnight Slaapwijzer

Afbeelding: Met de Goodnight Slaapwijzer bepaalt u zelf welk matras en slaapsysteem het beste bij u past!

Een goed slaapadvies is noodzakelijk voor een goede nachtrust. De slaapwijzer van Goodnight helpt u aan de hand van 6 vragen te bepalen welk matras en slaapsysteem voor u het meest geschikt is.

Maak na het invullen van de slaapwijzer een afspraak met één van onze slaapadviseurs en u ontvangt 10% korting op uw aankoop.

Gerenommeerde merken

Voor de beste bedden en slaapsystemen bent u bij ons aan het juiste adres. Kiest u voor één van onze topmerken, dan kiest u voor kwaliteit, hoogstaande service en betrouwbaarheid.

Of u nou op zoek bent naar een stevig of soepel bed, of een model wat past bij uw eigen stijl en budget, wij beschikken over een brede collectie van gerenommeerde merken met ieder hun eigen ontwerpen, kleuren en materialen. Laat u adviseren door onze slaapadviseurs bij het samenstellen van uw eigen slaapsysteem en ervaar wat voor u een optimaal persoonlijk ligcomfort is.Om u te helpen in de regio Lisserbroek bij het samenstellen van de juiste combinatie matras en bedbodem bent u van harte welkom in onze toonzaal. Onze slaapadviseurs luisteren graag naar uw wensen, zodat ze het bed precies kunnen samenstellen op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeur.

Neem de tijd en maak een afspraak met een slaapadviseur. Ervaar zelf de verschillen tussen de slaapsystemen in onze uitgebreide collectie.


Voor meer informatie bekijkt u onze informatie pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Goodnight Nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze acties, showmodellen en events!