Starters

Een nieuw huis , een grote stap. Bij Goodnight Slaapkamers vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie waarmee u de slaapkamer volledig kunt inrichten met producten van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.

 

Bedden en matrassen

Een deel van onze collectie is juist afgestemd op jonge mensen en loopt uiteen van strakke, moderne boxsprings tot prachtige slaapsystemen in diverse designs en modellen. Een voorbeeld is de bedombouw van het nieuwe Auping-model Essential. 

Auping Essential Skin

Afbeelding: Auping Essential ledikant met hoofdbord. Verkrijgbaar in vijf kleuren. Getoonde kleur: Skin. 

Het kan allemaal: één groot matras of twee losse matrassen in verschillende hardheden. Gebruik voor een advies over matrassen onze slaapwijzer of kom langs voor een persoonlijk advies van een van onze verkopers.

 

Ruimtebesparing

In veel gevallen biedt een slaapkamer niet de ruimte voor al uw wensen. Om de ruimte toch zo efficiënt mogelijk in te richten kunnen alle kasten en bedden op veel verschillende maten worden geleverd. Er zijn 2-persoons bedden vanaf 140 cm breed en kasten in verschillende hoogte-, diepte- en breedtematen. Wij helpen u graag met een advies op maat.

Nolte Columbus draaideurkast

Afbeelding: Nolte draaideurkast Columbus.

 

Als u niet de ruimte heeft voor een bed, kan daar toch een oplossing voor zijn. Bekijk dan onze collectie modieuze slaapbanken van het merk Innovation. Deze slaapbanken zijn zeer trendy en door het frame en de matrassen heerlijk om op te slapen.

Slaapbank Innovation Sly yellow

Afbeelding: Innovation slaapbank Sly (verkrijgbaar in verschillende kleuren).

 

Voor iedere portemonnee

Bij Goodnight Slaapkamers vindt u vele Nederlandse en Europese topmerken onder één dak. Maar voor een goede kwaliteit hoeft u echt niet de hoofdprijs te betalen. Zo zijn er al complete 2-persoons boxsprings vanaf € 1250,-. Bijvoorbeeld de Eastborn Easy Collection. Met deze boxspring bent u verzekerd van een goede kwaliteit en garantie. De boxspring is leverbaar in verschillende stoffen.

Eastborn boxspring Fashion

Afbeelding: Eastborn boxspring Fashion. Vanaf € 1.799,-* (Vraag naar de voorwaarden in de winkel).

 

Met het mooie kastenprogramma Ravenna van Nolte stelt u volledig naar uw wens kasten samen. Er is al een schuifdeurkast van 160 cm breed x 197 cm hoog vanaf € 585,–. Voor de indeling ervan bestaan er een groot aantal mogelijkheden. Vraag informatie aan onze verkoopadviseurs.

 

Goodnight-service

Goodnight Slaapkamers is te allen tijde bereid iets extra’s voor u te doen. Onze bezorg- en montagedienst kan uw aankoop op het door u gewenste moment leveren. Wanneer u gaat verhuizen is levering op afroep geen enkel probleem.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze verkopers.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs