Bed kopen Haarlem? Kom langs bij beddenwinkel Goodnight Slaapkamers

Is uw bed toe aan vervanging? Kom uw bed kopen in omgeving Haarlem bij dé grootste slaapkamer van Nederland: Goodnight Slaapkamers. In onze beddenwinkel vindt u maar liefst 5.000 m2 aan bedden, matrassen, boxsprings en kasten op maat. Oftewel, alles om u een goede nachtrust te bezorgen. Onze slaapexperts staan klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Goed slapen begint immers met persoonlijk en deskundig advies bij Goodnight Slaapkamers.

Bed kopen Haarlem

Al meer dan 35 jaar dé beddenwinkel in Haarlem

Goodnight Slaapkamers is al meer dan 35 jaar een ‘slaapbegrip’ in de regio Amsterdam-Haarlem-Leiden. Wilt u een bed kopen in Haarlem? Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van alle toonaangevende beddenmerken. Denk aan Mline, Kuperus en Auping. Van ledikanten en boxsprings tot verstelbare- en deelbare tweepersoonsbedden. Onze showroom is ruim gevuld met bedden en matrassen, zodat u de merken eenvoudig kunt bekijken en vergelijken. Wilt u hulp bij het maken van uw keuze? Dat kan! Maak gemakkelijk en snel online een afspraak met één van onze adviseurs, dan bent u verzekerd dat u geholpen wordt wanneer u tijd heeft.

Meer dan 100 merken in huis!

Vind een bed dat op jouw lijf geschreven is

Er zit veel verschil tussen bedden en matrassen. Bijvoorbeeld in levensduur, afwerking en ligkwaliteit. Het kan een flinke zoektocht worden om het perfecte bed te kopen. Persoonlijk advies is dus niet geheel overbodig. Daarom kunt u bij Goodnight Slaapkamers een afspraak maken met een slaapexpert. Zij bespreken met u uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Hoe ligt u het prettigst? Wilt u een hoge instap of niet? Wordt het een boxspring of toch een los ledikant, bedbodem en matras? Op basis van uw antwoorden geven we u gericht advies en laten we u de verschillende opties zien in onze showroom. Waar u vervolgens in alle rust de verschillende merken kunt bekijken, vergelijken en natuurlijk even kunt proefliggen.

“Een goede dag begint met een goede nacht, dat is onze overtuiging.”

Bedden en matrassen voor iedereen

Goed uitgerust wakker worden begint bij een comfortabele nachtrust. Dan is een bed met matras van topkwaliteit erg belangrijk. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan bedden en toebehoren in alle prijsklassen. Denk aan: boxsprings, ledikanten, zorgbedden, verstelbare bedden en heel veel matrassen. Maar wist u dat we naast ons brede assortiment ook leuke aanbiedingen en wisselende acties hebben? Bekijk op onze actiepagina welke aanbiedingen er nu gelden. Een nieuw bed of boxspring met korting ligt toch net wat lekkerder!

Persoonlijk advies door deskundige slaapexperts

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van een geschikt bed? Weet u niet meer welk matras u moet kiezen? Onze deskundige slaapexperts staan voor u klaar. Samen bespreken we uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Vervolgens laten we u verschillende opties zien die hierop aansluiten. Met keuze uit meer dan 100 beddenmerken zit er altijd een passend bed binnen uw budget tussen, die u natuurlijk even kunt uitproberen bij ons in de winkel.

Levering en montage van uw nieuwe bed in Haarlem

Een bed kopen in Haarlem is stap één. Daarna is het wel zo fijn als uw nieuwe bed of boxspring bij u wordt thuisbezorgd én gemonteerd. Dat is het moment dat ons enthousiaste en vakkundige aflever- en montageteam voor u klaar staat. Zij zorgen ervoor dat uw bestelling netjes geleverd wordt op het afgesproken tijdstip. Zodra wij alles hebben gemonteerd nemen we alle verpakkingen weer mee. Aan u alleen nog de taak om het bed op te maken om vervolgens zorgeloos genieten van een comfortabele nachtrust.

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.