Hoeslakens

Jersey, katoen, percal katoen of satijn

Met onze jarenlange ervaring en veel kennis van de vakhandel kunnen we u een collectie hoeslakens bieden die geschikt is voor vrijwel alle typen en maten matrassen. Hoeslakens van puur katoen (percal), satijn en jersey in vele maten en kleuren voor zowel traditionele matrassen als voor topdekmatrassen (toppers).

Alle hoeslakens zijn uitgevoerd met elastiek rondom. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm, zodat het hoeslaken strak blijft liggen. Zij zijn gemaakt met een hoekhoogte van 30cm waarmee ze om de meeste gangbare matrassen passen. De jersey hoeslakens zijn ook met hogere hoekhoogtes verkrijgbaar en hiermee geschikt voor de hoogste matrassen.

Bij gebruik van een matras met daarop een topdekmatras raden we altijd aan om hiervoor afzonderlijke hoeslakens te gebruiken, zodat de hoeslakens dan beter om de matrassen zitten en niet verschuiven. De speciale topdekhoeslakens voor toppers hebben een aangepaste hoekhoogte.

Bella Donna hoeslaken

Afbeelding: Bella Donna hoeslakens.

Bij onze jerseycollectie kunt u rekenen op een comfortabel, kwalitatief, zacht hoeslaken dat  door de elasticiteit gemakkelijk om ieder matras past. Bella Donna is hierin een fabricaat van formaat. Het Egyptisch katoen met 3% elastine zorgt met behoud van elasticiteit en kleur voor jarenlang slaapgenot.

 

 

Hoeslaken met split

Het splithoeslaken of broekhoeslaken is speciaal ontworpen voor verstelbare matrassen. Door de inkeping blijft het hoeslaken goed om de matrassen zitten. U heeft de keus uit een inkeping aan de bovenzijde of aan beide zijden. Het broekhoeslaken is er ook voor topdekmatrassen en is net als de reguliere hoeslakens verkrijgbaar in verschillende soorten en kwaliteiten.

Split-topper

Afbeelding: Split-topper (speciale hoeslakens hiervoor, met split zijn bij Goodnight verkrijgbaar).

 

Maatwerk

Heeft u speciale wensen? maakt u matras en topmatras bijvoorbeeld in één keer op en heeft u daarom hoeslakens nodig met extra hoge hoeken? Of is de maat van uw matras of topper afwijkend van de standaard? Geen probleem voor ons! Wij kunnen u elke gewenste maat leveren. Afhankelijk van uw wensen adviseren wij u graag bij de juiste keus voor het materiaal en  de maat. Vraag onze slaapadviseurs naar de mogelijkheden.

Speciale maten zullen altijd besteld moeten worden. Hou er rekening mee dat de levertijden wat langer kunnen zijn i.v.m. met het extra stuk maatwerk dat moet plaatsvinden.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs