Bedding Concepts

De Beddenmakers uit Oisterwijk!

Bedding Concepts heeft als doel slapen comfortabel en betaalbaar te maken. Hoge kwaliteit, Nederlandse, kwaliteitsbedden voor iedereen betaalbaar. Met een breed assortiment kunt u uw bed volledig samenstellen naar uw eigen wensen!

 

RAW – Leather Boxsprings

De RAW collectie van Bedding Concepts heeft als bijzonder kenmerk dat de stoffering is gemaakt van gerecycled leer. Hét ideale ligcomfort kunt u zelf samenstellen. Een goed matras met de juiste topper moet bij de RAW collectie hét perfecte, persoonlijke slaapcomfort geven.

Een combinatie van een box met een 7-zone geveerde pocketinterieur en een matras met diezelfde huishouding vormt een goede basis die enkel nog dient afgewerkt te worden met een vorstelijke topper. De Dimension toppers uit de RAW collectie zijn hier uitermate geschikt voor. Een zeer dikke topper met een kern naar keuze (HR-soft, Visco, Latex of Talalay Latex) kan zorgen voor een zeer persoonlijk slaapcomfort.

RAW-LEATHER-BOXSPRINGS-MERLE

Afbeelding: Bedding Concepts RAW. Hoofdbord: Merle

 

D’Arte – Lifestyle beds by BC 

Koninklijk slapen wie wil dat nou niet? Bedding Concepts heeft dé oplossing om in een bed wakker te worden die zowel vorstelijk oogt als ligt! D’Arte is een koloniale collectie bedden. Door haar stalen framewerk en haar gestoffeerde pocketveermatrassen (7-zones, 300m/2) is de D’Arte een degelijk stukje vakwerk. Zoals bij alle andere Bedding Concepts modellen kunt u ook bij de D’Arte een persoonlijk slaapcomfort te creëren.

D'ARTE-LIFESTYLEBEDS-PROVENCE

Afbeelding: Bedding Concepts D’Arte. Hoofdbord: Provence

Bedding Concepts collectie

U vindt de volledige Bedding Concepts collectie in onze showroom op de begane grond. Hier kunt u de verschillende slaapcombinaties uitproberen om zo tot uw unieke slaapsysteem te komen. Onze verkoopadviseurs adviseren u vervolgens graag bij het maken van de juiste keuze.

NEXT-GENERATION-ECONOMIC-LINE-OSLO-+-TV-ELEMENT-BONNET

Afbeelding: Elektrisch verstelbaar en TV-Lift mogelijk!

Huidige aanbiedingen van Bedding Concepts vindt u hier: Aanbiedingen

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs