Fjorda

 

‘Een druk leven, vraagt om goede nachtrust

Fjorda is de nieuwe lijn in Scandinavisch slapen, met twee modellen die allebei supercomfortabel zijn en er ook nog eens geweldig uitzien. Op een Fjorda slaapt u niet alleen – u woont er, u leeft er. Uw slaapkamer is een uitbreiding van uw leefruimte.

Daarom heeft u tot in detail aandacht besteed aan de inrichting ervan. Het is uw eigen plek om na een drukke dag gewoon wat te loungen, de krant te lezen, wat tijdschriften door te bladeren of uw favoriete DVD te kijken. Na de dynamiek van de dag is Fjorda uw rustpunt.

Net als Kuperus, het zusje van Fjorda, zijn deze bedden met de hand gemaakt. Aan elk detail wordt met vakkundige benadering aandacht besteed.

Bornholm

Model Bornholm is een elektrisch verstelbaar model. Dit slaapsysteem is een geïntegreerd slaapsysteem waarbij de boxspring en de matrassen in 1 zijn verwerkt. De boxspring bestaat uit een 10 cm hoge Bonell veer met daarop een pocketveer van 18 cm. Doordat het systeem aan elkaar zit, minimaliseert dit de kans op het schuiven van de boxspring. Daarnaast zijn zowel de boxspring als de matrassen van ‘zijden-tot-zijden’ geveerd. Hierdoor ervaart u op het gehele bed hetzelfde ligcomfort.

 

Skandeborg

Model Skandeborg is een vlak systeem met een losse draai- en keerbare matras en topmatras. Ook hier zijn pocketveren van 18 cm en Bonell veren van 10 cm verwerkt.

Op de tweede etage van onze showroom vindt u onze collectie Fjorda boxsprings. Hier zijn alle vier de hardheden voor u tentoongesteld, waardoor u zelf de verschillende comforttypes kunt ervaren.

Fjorda boxspring modellen

Afbeelding: Fjorda boxspring modellen:  Bornholm en Skandeborg.

Bij alle twee de slaapsystemen van Fjorda kunt u kiezen uit 7 verschillende stofkleuren uit de Riviera collectie. De bijbehorende pootjes van 10 cm hoog zijn verkrijgbaar in hout of staal, en in meerdere kleuren naar keuze.
Het hoofdbord Fjorda wordt in dezelfde stof als het bed uitgevoerd en is leverbaar in meerdere breedtematen, 10 of 20 cm dik, met of zonder bijbehorende nachtkastjes, ook weer in de kleur van uw keuze. Het design bedlampje is voorzien van LED verlichting en leverbaar in de modellen Snow en Ice. Het Ice lampje is aan de bovenkant voorzien van een blauwe LED die aangelaten kan worden om ‘s nachts voor subtiele verlichting in de slaapkamer te zorgen.

Afbeeldingsresultaat voor Hoofdbord fjorda

Afbeelding: Één van de mogelijkheden met betrekking tot het hoofbord

Vraag voor meer informatie en een passend advies naar Fjorda in onze winkel.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs