Mline

Sleep well, move better!

Ons leven wordt steeds intensiever. We maken langere dagen en kortere nachten. In verhouding slapen we dus steeds minder. Om dit leven vol te houden en ervan te genieten moeten we onze nachtrust optimaal benutten.

  • Klik hier voor de huidige Mline acties!

Matrassen

Door ultieme drukverlagende eigenschappen slaapt u op een Mline matras dieper en draait u minder. Alle matrassen van Mline worden uitvoerig getest op duurzaamheid en ondersteuning door het TUV en TNO. Mline matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van revolutionair visco-elastisch materiaal welke zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. Hierdoor zorgen Mline matrassen voor een perfecte drukverlaging, ergonomische ondersteuning en betere bloedsomloop tijdens het slapen. Bovendien kunt u op een M line matras eenvoudig draaien tijdens uw slaap. U bent verzekerd van een perfecte ventilatie en een optimale hygiƫne en daarmee haalt u het maximale uit de nacht.

Gerelateerde afbeelding

Slaapsystemen

De Mline boxsprings zijn ontworpen om de unieke eigenschappen van de M line Slow Motion matrassen te versterken. Anders dan gewone boxsprings zijn deze boxsprings uitgerust met een hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim.

Dit schuim vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam en door de open celstructuur ventileert het enorm goed. Net als de matrassen blinken de Mline boxsprings uit in ondersteuning, drukverdeling en ventilatie.

Afbeeldingsresultaat voor mline boxspring

Kom naar de winkel om proef te liggen!

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs