Nolte

Duitse degelijkheid, modern jasje!

Voor vernieuwing, tijdloze moderne vormgeving en kleurstelling, uitgebreide systeemoplossingen, Duitse degelijkheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in het middensegment, bent u bij Nolte bij de juiste fabrikant.

U treft bij Goodnight Slaapkamers op zowel de begane grond, 1e etage en 2e etage dieverse Nolte ledikanten, nachtkastjes, commodes, draaideur- en zweefdeurkasten.

Nolte kast Trend Samia

Afbeelding: Nolte zweefdeurkast Samia. 

 

Kasten

Sinds de start van Goodnight in 1990 presenteert Nolte zich met schitterende slaapkamertotaliteiten en diverse kasten in het Goodnight-assortiment. Van een eenvoudige opbergkast van € 250,00 tot een inloopkast van € 2000,00 krijgt de klant in de showroom een indruk van de eindeloze aanschafmogelijkheden.

Nolte Columbus draaideurkast

Afbeelding: Nolte draaideurkast Columbus.

Nolte produceert zijn systemen volgens EU-normen en bedient de markt met een reeks variaties. Zoals een prachtige schuifkastencollectie van eenvoudige actiemodellen tot design schuifkasten van chroom met zwart glas. Daarnaast staat Nolte met ontwerpmogelijkheden en betaalbaar maatwerk klaar voor iedere klant die meer wil en het individuele zoekt.

 

Bijmeubels

Het bijmeubel-programma van Nolte kent met de serie: Alegro, Coda en Sonyo voor ieder budget een ruime keuze. Zo bent u vrij om naar eigen smaak en inzicht uw slaapkamerinrichting compleet te maken, maar ook voor in de woonkamer, studeerkamer, etc. past een Nolte commode altijd in de stijl van uw interieur.

Afbeeldingsresultaat voor nolte alegro trend

Afbeelding: Nolte bijmeubelen, Alegro Trend

De Nolte bijmeubels zijn, door een ruime keuze in overeenkomende kleuren, makkelijk te combineren met Nolte ledikanten en kastensystemen. Ideaal wanneer u een gehele kamer opnieuw wilt inrichten, maar ook wanneer u wilt beginnen met bijvoorbeeld alleen een kast. U kunt dan, ook later, altijd bijpassende commodes, nachtkastjes en ledikanten aanschaffen.

 

Ledikanten

De ledikanten van Nolte zijn net als de kasten en bijmeubels verkrijgbaar in meerdere kleuren en uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een 2-persoons ledikant, maar ook een twijfelaar of een 1-persoons ledikant. Makkelijk aan te passen naar uw persoonlijke smaak, door kleur, hoofdbord en pootjes geheel naar eigen wens samen te stellen.

Afbeeldingsresultaat voor Nolte deseo

Afbeelding: Nolte Deseo ledikant, nachtkastjes en schuifdeurkast.

De ledikanten van Nolte zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Dit is afhankelijk van het model dat u kiest en eventuele extra’s zoals nachtkastjes, hoofdbord, verlichting, etc.

U heeft bijvoorbeeld al een Nolte Sonyo bedombouw (ledikant) incl. hoofdbord vanaf € 615,-* (*prijs op basis van een aanbieding, excl. matrassen en bedbodems, in de maat: 90/100/120 x 200 cm. Vraag naar de voorwaarden in de winkel).

Nolte ledikant Sonyo

Afbeelding: Nolte ledikant Sonyo met gebogen hoofdbord.

 

Eigen ontwerp

Een idee krijgen van de verschillende mogelijkheden qua kleur en vormgeving? Probeer het handige ontwerp programma van Nolte (voor bijvoorbeeld het Sonyo ledikant). Hiermee krijgt u een goed idee wat de verschillende kleuren doen met de sfeer in uw slaapkamer. Klik hier om het programma te starten:

 

Nolte Horizont ombouwkamer met ledikant

Afbeelding: Nolte ombouwkamer Horizont. Verkrijgbaar met en zonder ledikant. Ook te combineren met een boxspring. 

Nolte vindt u bij Goodnight Slaapkamers op alle drie de etages van onze showroom. Gepresenteerd in ruime, sfeervolle slaapkamers zodat u een goede indruk van de verschillende mogelijkheden krijgt. Onze verkoopadviseurs zijn gespecialiseerde Nolte kenners die verstand hebben van de mogelijkheden en materialen. Zij adviseren u graag bij het kiezen van uw nieuwe bed of kast. Kom naar onze winkel voor meer informatie en een uitgebreide presentatie van de Nolte collectie.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs