Steel & Stockings

Eigenwijze en karaktervolle ledikanten 

Een grote passie voor wonen heeft twee buurvrouwen samengebracht tot eigenwijze ideeën, creativiteit en soms hilariteit. Dit heeft geleidt tot een harmonieus, puur en karaktervol concept met een vleugje vrouwelijkheid. Steel & Stockings levert kwaliteit ledikanten die afwijken van de standaard modellen. Een verfrissende aanvulling op het standaard aanbod ledikanten in beddenland.

Balloo ledikant van Steel & Stockings

Alle materialen die door Steel & Stockings worden gebruiken zijn puur natuur

Hout: Steel & Stockings gebruikt robuust en stoer eiken voor onze de productie van de bedden. Dit betekent dat er noesten en scheurtjes in het hout kunnen zitten. Hout werkt, dit is een natuurlijke eigenschap en draagt bij aan de karakteristieke uitstraling.

Kleur: Steel & Stockings levert de producten het liefst zo naturel mogelijk vanwege de prachtige uitstraling van blank eiken. Mocht u toch de wens hebben voor kleur, dan bieden wij onze exclusieve selectie kleur-oliën aan, welke op basis van lijnolie gemaakt is. Deze is gebotteld onder eigen Steel & Stockings label.

Steel & Stockings Saturnus

Staal: Al het staal wat Steel & Stockings verwerken wordt geschuurd en gelakt met een uiterst matte lak om deze afwerklaag zo onzichtbaar mogelijk te maken. Deze is afneembaar met een licht vochtige doek.

Leder: De Steel&Stockings leder is uniek!! Alle kenmerken van de oorsprong van het leder zijn bewaard gebleven, wat inhoudt dat brandmerken, lichte beschadigingen en kleine verkleuringen juist het karakter geven waar Steel & Stockings naar streeft.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de bekendere leersoorten en de meest voorkomende stoffen, ook deze kan Steel & Stockings u ook leveren.

Hoyt Steel & Stockings (Viggo)

Kom langs in de winkel voor inspiratie, informatie en goed advies. Ook voor de bedbodems en matrassen bent u bij Goodnight aan het juiste adres. Voor een overzicht van alle mogelijke merken matrassen en bedbodems klikt u hier.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs