Velda

Boxspring Fly

Dit innovatief Belgisch design toont aan dat een boxspring tegelijkertijd heel degelijk en toch elegant kan zijn. Sterk en stevig in het liggedeelte en door zijn zwevende constructie heel onderhoudsvriendelijk. En rondom een uiterst verfijnde en elegante uitstraling met hoge aaibaarheidsfactor.

 

Ergonomisch comfort met optimale ventilatie

Fly is een technisch superieure boxspring: dankzij een ergonomische comfortlaag in minipocketveren met 7 zones biedt hij optimale ondersteuning. 500 veren/m2; in een bed van 180 x 200 cm betekent dit meer dan 1.500 pocketveren.

 

 

Aan de bovenzijde is de Fly afgewerkt met optimaal ademend 3D textiel; uw garantie voor een uitstekende ventilatie en hygiëne van de bedbodem. Dit 3D textiel is voorzien van een gelatexeerde anti slip finishing waardoor een stabiele plaatsing van de matras op de bodem gegarandeerd is.

 

 

Design op maat

Gelijklopend met je matras of “oversized” (zijkanten en voeteinde telkens 10 cm overstekend), de Fly biedt je altijd een elegante oplossing

 

 

Maak je keuze uit de speciaal ontwikkelde Fly potensets, nachttafels en hoofdborden om je bed te personaliseren. De zwevende nachttafels Fly in eik of wengé; het zwevend hoofdbord Fly tegen de muur bevestigd (met optionele LED verlichting); of het hoofdbord Fit aan je bed bevestigd.

 

 

Boxspring Versus

Klaar? Start!

Met zijn Versus-collectie maakt Velda u het extra makkelijk: in zes eenvoudige stappen stelt u een hoogwaardige Velda Versus boxspring samen die naadloos in uw slaapkamer past, en u op het lijf geschreven is.

Stap 1. Vlak of elektrisch verstelbaar

Kies voor een vlakke opstelling met een traditioneel stevigere Bonnell binnenvering of een elektrische verstelbare versie met pocketvering.

 

 

 

 

Stap 2. Twee of drie lagen

Kies tussen een klassieke opstelling boxspring + matras (2C) of bent u fan van het ‘Scandinavisch slapen’ : boxspring + deco matras + topper (3C).

De 2C- en de 3C-deco matras bieden een pocket zeven zone vering aan en comfortlagen in duurzaam HR-schuim.

Bij keuze van 3C combinatie is de topper standaard uitgerust met een duurzaam HR-schuimkern.

 

 

 

 

 

Stap 3. Kies de afmeting van uw boxspring

Kies hoe ruim u wil slapen. In breedte en in lengte.

140, 160 of 180 cm breed, 2 m lang, of toch liever 2m10?

Stap 4. Kies het hoofdbord

Kies één van de vier standaard modellen en maak een keuze in hoogte. Bepaal daarna of uw hoofdbord even breed of breder moet zijn dan uw bed .

 

 

 

 

 

Stap 5. Kies stof of Leatherlook

Kies uit meer dan vijftien verschillende stoffen en zeven verschillende leatherlooks uw persoonlijke boxspring.

 

 

Stap 6. Kies de potenset

Houdt u meer van hout of verkiest u aluminium? eik, Wengé of zwart?

vier poten onder ieder beddeel of liever één poot op iedere hoek? U beslist.

 

Acties en aanbiedingen

Kijk voor aanbiedingen van Velda op onze pagina Acties en aanbiedingen.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs