Vroomshoop

Een nieuwe Nederlandse naam brengt u nieuwe Nederlandse producten. Daar staat Nappaz voor, zoals Vroomshoop Meubelen dat al doet sinds 1950. Onze geschiedenis is een lange die opgebouwd en ondersteund wordt door belangrijke pijlers als vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit. Met de introductie van Nappaz, trekken we die ijzeren kenmerken door naar een nieuwe, geweldige toekomst.

Onze Trend Collection, die verkrijgbaar is in de betere woonwinkels en beddenspeciaalzaken, is een geheel Nederlandse lijn van duurzame kwaliteitsbedden. Nappaz staat voor Stronger than Nature, en onze bedden zijn dan ook stuk voor stuk pareltjes van design, met aandacht en precisie gemaakt voor de eeuwigheid.

Design

Vorm en inhoud, slapen in hetzelfde bed. Ze zijn één maar toch zichzelf. Onze ontwerpers houden van verfijnd maar ongecompliceerd; eigenwijs maar recht door zee. Dat levert vloeiende, krachtige lijnen op die samen een krachtig en prachtig geheel vormen. Precies zoals Nappaz het wil.

Kwaliteit

In de top gaat het om details. En omdat wij top zijn, zijn we dus ook tot in details top. Nappaz staat garant voor kwaliteit, van idee tot uitvoering. Ons timmermansoog voor afwerking zorgt voor perfectie in uitvoering.

Duurzaam

Verbeter de wereld en begin met een Nappaz. Al onze bedden, al onze artikelen; ze worden gemaakt met gebruik van duurzaam geproduceerde materialen en zijn organisch gekleurd.

Woodstock

De Woodstock is een bed dat zich gemakkelijk laat verplaatsen door de wieltjes waarop ze steunt. De Woodstock is in tweeën te splitsen – een handigheidje waardoor schoonmaken onder het bed kinderspel wordt.

One

A design for life, built to last. This is the One! Zacht en sterk, robuust maar verfijnd. Voor wie van rustig slapen droomt en slaapt om rustig te kunnen dromen.

Materiaal: 
  • Engineered colored wood (door en door organisch gekleurd, vochtwerend en formaldehyde vrij mdf)
  • Massief eiken onderstel
  • Massieve messing knop
  • Soft-close ladegeleiders

 

Voor meer informatie bent u altijd vrij om een kijkje te nemen in onze showroom!

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs