Home > Nieuws > 30 oktober: Woonmaand Party bij Goodnight

WOONMAAND PARTY BIJ GOODNIGHT
It’s a Goodnight! En we beginnen de night (avond) om 19.00 uur. Laat je verwennen met een ontspannen massage, heerlijke hapjes en drankjes, diverse deskundigen slaapexperts en innovaties op slaapgebied, een live optreden en nog veel meer!

WOENSDAGAVOND 30 OKTOBER 2019
De zesde editie van de Woonmaand Party belooft (weer) een bijzondere te worden! Deze avond verrassen we je met leuke acties, heel veel inspiratie op gebied van slapen en diverse stands met lifestyle, wellness en beauty door lokale ondernemers.

EXCLUSIEVE AANBIEDING
Tijdens de Woonmaand Party voorzien we je graag van een deskundig advies en bieden we, exclusief op deze avond, een zeer aantrekkelijke kortingsactie van 15% op bijna de hele collectie!* Vraag naar de voorwaarden in de winkel voor de deelnemende merken!

MELD JE AAN
Uiteraard is er dit jaar ook weer een goed gevulde goodiebag voor de eerste 250 aanmeldingen. Meld je dus snel aan op dit event op onze Facebookpagina.
WOONMAAND PARTY ÉÉN GROOT FEEST
De Woonmaand Party 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 waren een groot succes en daarom dit jaar de zevende editie! Nieuwsgierig naar de vorige edities? Bekijk de film die gemaakt is tijdens de eerste editie in 2013.

Video: Sfeerimpressie Woonmaand Party 2013.

16 oktober 2019 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

5 tips om te stoppen met snoozen

5 tips om te stoppen met snoozen

Dat snoozen verleidelijk is, heeft een logische verklaring. Wanneer u slaapt, maakt uw lichaam serotonine aan, een stof die gelukgevoelens opwekt en ervoor zorgt dat u kalmeert. Maar in het vorige artikel heeft u kunnen lezen wat de keerzijde is van het verslavende...

Lees meer
De hele week Black Friday deals bij Goodnight Slaapkamers!

De hele week Black Friday deals bij Goodnight Slaapkamers!

Korting Wij geven deze week korting op nagenoeg de gehele collectie! Iedereen die op zoek is naar een nieuw bed, matras, dekbed of ieder ander slaapkamerartikel, is ook deze week bij ons van harte welkom. Ons verkooppersoneel staat zoals gewoonlijk voor u klaar bij...

Lees meer
Snoozen is ongezond!

Snoozen is ongezond!

Snoozen is niet alleen ongezond door de mentale kwelling die uw hersenen daarbij ondergaan, het zorgt ook nog eens voor de verstoring van het bioritme. Bovendien wordt het steeds lastiger om de dag fit te starten naarmate u vaker snoozet. En dat is nou precies wat wij...

Lees meer

Maak DIRECT online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

  • Wacht niet onnodig in de winkel
  • Plan 24/7 een afspraak in
  • Ontvang direct een bevestiging
  • Kies zelf uw adviseur