Home > Nieuws > 30 oktober: Woonmaand Party bij Goodnight

WOONMAAND PARTY BIJ GOODNIGHT
It’s a Goodnight! En we beginnen de night (avond) om 19.00 uur. Laat je verwennen met een ontspannen massage, heerlijke hapjes en drankjes, diverse deskundigen slaapexperts en innovaties op slaapgebied, een live optreden en nog veel meer!

WOENSDAGAVOND 30 OKTOBER 2019
De zesde editie van de Woonmaand Party belooft (weer) een bijzondere te worden! Deze avond verrassen we je met leuke acties, heel veel inspiratie op gebied van slapen en diverse stands met lifestyle, wellness en beauty door lokale ondernemers.

EXCLUSIEVE AANBIEDING
Tijdens de Woonmaand Party voorzien we je graag van een deskundig advies en bieden we, exclusief op deze avond, een zeer aantrekkelijke kortingsactie van 15% op bijna de hele collectie!* Vraag naar de voorwaarden in de winkel voor de deelnemende merken!

MELD JE AAN
Uiteraard is er dit jaar ook weer een goed gevulde goodiebag voor de eerste 250 aanmeldingen. Meld je dus snel aan op dit event op onze Facebookpagina.
WOONMAAND PARTY ÉÉN GROOT FEEST
De Woonmaand Party 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 waren een groot succes en daarom dit jaar de zevende editie! Nieuwsgierig naar de vorige edities? Bekijk de film die gemaakt is tijdens de eerste editie in 2013.

Video: Sfeerimpressie Woonmaand Party 2013.

16 oktober 2019 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Ben jij onze nieuwe monteur buitendienst?

Ben jij onze nieuwe monteur buitendienst?

  Goodnight Slaapkamers Je gaat werken voor de grootste slaapkamer van Nederland, ofwel Goodnight Slaapkamers. Met een winkel van 5000m2 en héél véél bekende merken onder één dak is het de bekendste slaapkamerspeciaalzaak van de regio. Naast de winkel beschikt...

Lees meer
Reviews, de kroon op ons werk

Reviews, de kroon op ons werk

  Ervaring van klanten Wij snappen dat mensen die op zoek gaan naar de ideale slaapkamer graag afgaan op de ervaringen van klanten die al aankopen bij ons hebben gedaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat de reviews van onze klanten goed zijn en beter dan die...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

Wij zijn weer open (op afspraak)!

Direct een afspraak maken? Dat kan, klik hier.

Bij vragen kunt u ook contact met ons opnemen via onderstaande kanalen:

Telefonisch of WhatsApp: 023-5293984

Facebook: https://www.facebook.com/GNslaapkamers

Digitaal contactformulier: https://www.goodnight.nl/contact

E-mail: info@goodnight.nl

Wij kijken er naar uit om u weer in onze winkel te mogen ontvangen.

You have Successfully Subscribed!