WOONMAAND PARTY BIJ GOODNIGHT
It’s a Goodnight! En we beginnen de night (avond) om 19.00 uur. Laat je verwennen met een ontspannen massage, heerlijke hapjes en drankjes, diverse deskundigen slaapexperts en innovaties op slaapgebied, een live optreden en nog veel meer!

WOENSDAGAVOND 30 OKTOBER 2019
De zesde editie van de Woonmaand Party belooft (weer) een bijzondere te worden! Deze avond verrassen we je met leuke acties, heel veel inspiratie op gebied van slapen en diverse stands met lifestyle, wellness en beauty door lokale ondernemers.

EXCLUSIEVE AANBIEDING
Tijdens de Woonmaand Party voorzien we je graag van een deskundig advies en bieden we, exclusief op deze avond, een zeer aantrekkelijke kortingsactie van 15% op bijna de hele collectie!* Vraag naar de voorwaarden in de winkel voor de deelnemende merken!

MELD JE AAN
Uiteraard is er dit jaar ook weer een goed gevulde goodiebag voor de eerste 250 aanmeldingen. Meld je dus snel aan op dit event op onze Facebookpagina.
WOONMAAND PARTY ÉÉN GROOT FEEST
De Woonmaand Party 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 waren een groot succes en daarom dit jaar de zevende editie! Nieuwsgierig naar de vorige edities? Bekijk de film die gemaakt is tijdens de eerste editie in 2013.

Video: Sfeerimpressie Woonmaand Party 2013.

16 oktober 2019 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Kuperus en Goodnight

Kuperus en Goodnight

Eén van de merken die al meer dan 15 jaar een studio heeft in de grootste slaapkamer van Nederland is Kuperus. De samenwerking tussen Goodnight Slaapkamers en Kuperus gaat zelfs nog verder terug, nog voor de naamsverandering van Kuperus. In totaal heeft de...

Lees meer
Nieuw bij Goodnight: Auping Noble

Nieuw bij Goodnight: Auping Noble

Ingetogen luxe! Het nieuwste model van Auping is de Auping Noble. Een groot bed met een brede rand en royale loungekussens die speciaal voor Auping ontworpen zijn door Johan van Hengel. Gemaakt van massief eikenhout, natuurlijke materialen en helemaal naar smaak samen...

Lees meer
Welk topmatras past bij u?

Welk topmatras past bij u?

Een bed is opgebouwd uit verschillende lagen. Van een bedbodem tot het matras met daarop een topmatras. Stuk voor stuk kunt u aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Dit geldt eventueel ook voor een topmatras, ofwel de topper. Het dunne matras dat u bovenop uw gewone...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.