<  Alle nieuwsberichten

30 oktober: Woonmaand Party bij Goodnight

16 oktober 2019

Sluit de oktober Woonmaand dit jaar weer af in stijl bij Goodnight Slaapkamers. En wel op woensdagavond 30 oktober, tijdens de Woonmaand Party!

WOONMAAND PARTY BIJ GOODNIGHT
It’s a Goodnight! En we beginnen de night (avond) om 19.00 uur. Laat je verwennen met een ontspannen massage, heerlijke hapjes en drankjes, diverse deskundigen slaapexperts en innovaties op slaapgebied, een live optreden en nog veel meer!

WOENSDAGAVOND 30 OKTOBER 2019
De zesde editie van de Woonmaand Party belooft (weer) een bijzondere te worden! Deze avond verrassen we je met leuke acties, heel veel inspiratie op gebied van slapen en diverse stands met lifestyle, wellness en beauty door lokale ondernemers.

EXCLUSIEVE AANBIEDING
Tijdens de Woonmaand Party voorzien we je graag van een deskundig advies en bieden we, exclusief op deze avond, een zeer aantrekkelijke kortingsactie van 15% op bijna de hele collectie!* Vraag naar de voorwaarden in de winkel voor de deelnemende merken!

MELD JE AAN
Uiteraard is er dit jaar ook weer een goed gevulde goodiebag voor de eerste 250 aanmeldingen. Meld je dus snel aan op dit event op onze Facebookpagina.
WOONMAAND PARTY ÉÉN GROOT FEEST
De Woonmaand Party 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 waren een groot succes en daarom dit jaar de zevende editie! Nieuwsgierig naar de vorige edities? Bekijk de film die gemaakt is tijdens de eerste editie in 2013.

Video: Sfeerimpressie Woonmaand Party 2013.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs