Home > Nieuws > Auping Evolve; het eerste volledig circulaire matras

 

1,5 miljoen matrassen

Wereldwijd vormen matrassen jaarlijks een van de grootse bijdragen aan het huishoudelijke stortafval. Dat komt door de complexe samenstelling van aan elkaar gelijmde materialen. Wij Nederlanders verslijten 1,5 miljoen matrassen per jaar. Auping vond dat anders moest. Beter. De ontwikkeling van de Auping Evolve moest er voor zorgen dat kringloop werd gesloten: geen afval en verbranding van gebruikte matrassen meer.

Hoogwaardige kwaliteit

Auping Evolve heeft drie zones met pocketveren die asymmetrisch zijn opgebouwd. Iedere zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: heupen, taille en schouders. Het matras heeft een speciale comfortlaag van 3D gebreid polyester met een dikte van 4,5 cm. Deze laag zorgt ervoor dat je heerlijk ligt en optimaal geniet van je nachtrust. Daarnaast is deze speciale comfortlaag hoogelastisch, waardoor het matras goed aansluit op je lichaam. Dit zorgt voor goede ondersteuning en comfort. Door de hoogwaardige kwaliteit van het matras is het niet nodig om het matras draaien. Integendeel, de ondersteunende zones bevinden zich dan namelijk niet meer op de juiste plek.

Goed ventilerend

Per nacht verliest een mens ongeveer 350 ml vocht. Een goed ventilerend matras is daarom belangrijk. Bij de ontwikkeling van de Auping Evolve is geen schuim gebruikt, hierdoor ventileert het matras optimaal. Een bijkomend voordeel is dat het matras niet broeierig aanvoelt.

Verkrijgbaar bij Goodnight Slaapkamers

Het circulaire matras is uiteraard verkrijgbaar bij ons. Kom dus snel langs en kies uit verschillende afmetingen en zelfs uit drie verschillende hardheden: soft, medium en firm.

 

 

 

14 augustus 2020 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Ben jij onze nieuwe monteur buitendienst?

Ben jij onze nieuwe monteur buitendienst?

  Goodnight Slaapkamers Je gaat werken voor de grootste slaapkamer van Nederland, ofwel Goodnight Slaapkamers. Met een winkel van 5000m2 en héél véél bekende merken onder één dak is het de bekendste slaapkamerspeciaalzaak van de regio. Naast de winkel beschikt...

Lees meer
Reviews, de kroon op ons werk

Reviews, de kroon op ons werk

  Ervaring van klanten Wij snappen dat mensen die op zoek gaan naar de ideale slaapkamer graag afgaan op de ervaringen van klanten die al aankopen bij ons hebben gedaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat de reviews van onze klanten goed zijn en beter dan die...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

Wij zijn weer open (op afspraak)!

Direct een afspraak maken? Dat kan, klik hier.

Bij vragen kunt u ook contact met ons opnemen via onderstaande kanalen:

Telefonisch of WhatsApp: 023-5293984

Facebook: https://www.facebook.com/GNslaapkamers

Digitaal contactformulier: https://www.goodnight.nl/contact

E-mail: info@goodnight.nl

Wij kijken er naar uit om u weer in onze winkel te mogen ontvangen.

You have Successfully Subscribed!