Home > Nieuws > Auping Evolve; het eerste volledig circulaire matras

 

1,5 miljoen matrassen

Wereldwijd vormen matrassen jaarlijks een van de grootse bijdragen aan het huishoudelijke stortafval. Dat komt door de complexe samenstelling van aan elkaar gelijmde materialen. Wij Nederlanders verslijten 1,5 miljoen matrassen per jaar. Auping vond dat anders moest. Beter. De ontwikkeling van de Auping Evolve moest er voor zorgen dat kringloop werd gesloten: geen afval en verbranding van gebruikte matrassen meer.

Hoogwaardige kwaliteit

Auping Evolve heeft drie zones met pocketveren die asymmetrisch zijn opgebouwd. Iedere zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: heupen, taille en schouders. Het matras heeft een speciale comfortlaag van 3D gebreid polyester met een dikte van 4,5 cm. Deze laag zorgt ervoor dat je heerlijk ligt en optimaal geniet van je nachtrust. Daarnaast is deze speciale comfortlaag hoogelastisch, waardoor het matras goed aansluit op je lichaam. Dit zorgt voor goede ondersteuning en comfort. Door de hoogwaardige kwaliteit van het matras is het niet nodig om het matras draaien. Integendeel, de ondersteunende zones bevinden zich dan namelijk niet meer op de juiste plek.

Goed ventilerend

Per nacht verliest een mens ongeveer 350 ml vocht. Een goed ventilerend matras is daarom belangrijk. Bij de ontwikkeling van de Auping Evolve is geen schuim gebruikt, hierdoor ventileert het matras optimaal. Een bijkomend voordeel is dat het matras niet broeierig aanvoelt.

Verkrijgbaar bij Goodnight Slaapkamers

Het circulaire matras is uiteraard verkrijgbaar bij ons. Kom dus snel langs en kies uit verschillende afmetingen en zelfs uit drie verschillende hardheden: soft, medium en firm.

 

 

 

14 augustus 2020 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Tréca Paris: slapen in Franse stijl

Tréca Paris: slapen in Franse stijl

Het beste van het beste in Franse stijl. Tréca Paris staat wereldwijd bekend om de beste vakmensen die de ambacht tot in de kleinste details beheersen, typisch Frans design en materialen van hoge kwaliteit. De mogelijkheden om te personaliseren zijn eindeloos doordat...

Lees meer
Van winterdip naar uitgerust de dag beginnen

Van winterdip naar uitgerust de dag beginnen

Lekker slapen in de winter De welbekende winterdip. Korte en donkere dagen, de feestdagen zijn achter de rug en nu? Januari en februari zijn voor veel mensen ‘moeilijke’ maanden om uit bed te komen. Hoe voorkom je nu dat je winterdip een winterdepressie wordt en je...

Lees meer
Uitgerust de feestdagen in

Uitgerust de feestdagen in

Het is weer december: een maand vol gezellige feestdagen. Leuk, maar soms ook heel druk. U kent het wel, lekker lang tafelen met familie en vrienden, maar ook rennen en vliegen om de perfecte cadeaus te scoren en het lekkerste eten op tafel zetten. Met als gevolg:...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.