Home > Nieuws > Auping Evolve; het eerste volledig circulaire matras

 

1,5 miljoen matrassen

Wereldwijd vormen matrassen jaarlijks een van de grootse bijdragen aan het huishoudelijke stortafval. Dat komt door de complexe samenstelling van aan elkaar gelijmde materialen. Wij Nederlanders verslijten 1,5 miljoen matrassen per jaar. Auping vond dat anders moest. Beter. De ontwikkeling van de Auping Evolve moest er voor zorgen dat kringloop werd gesloten: geen afval en verbranding van gebruikte matrassen meer.

Hoogwaardige kwaliteit

Auping Evolve heeft drie zones met pocketveren die asymmetrisch zijn opgebouwd. Iedere zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: heupen, taille en schouders. Het matras heeft een speciale comfortlaag van 3D gebreid polyester met een dikte van 4,5 cm. Deze laag zorgt ervoor dat je heerlijk ligt en optimaal geniet van je nachtrust. Daarnaast is deze speciale comfortlaag hoogelastisch, waardoor het matras goed aansluit op je lichaam. Dit zorgt voor goede ondersteuning en comfort. Door de hoogwaardige kwaliteit van het matras is het niet nodig om het matras draaien. Integendeel, de ondersteunende zones bevinden zich dan namelijk niet meer op de juiste plek.

Goed ventilerend

Per nacht verliest een mens ongeveer 350 ml vocht. Een goed ventilerend matras is daarom belangrijk. Bij de ontwikkeling van de Auping Evolve is geen schuim gebruikt, hierdoor ventileert het matras optimaal. Een bijkomend voordeel is dat het matras niet broeierig aanvoelt.

Verkrijgbaar bij Goodnight Slaapkamers

Het circulaire matras is uiteraard verkrijgbaar bij ons. Kom dus snel langs en kies uit verschillende afmetingen en zelfs uit drie verschillende hardheden: soft, medium en firm.

 

 

 

14 augustus 2020 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

5 tips om te stoppen met snoozen

5 tips om te stoppen met snoozen

Dat snoozen verleidelijk is, heeft een logische verklaring. Wanneer u slaapt, maakt uw lichaam serotonine aan, een stof die gelukgevoelens opwekt en ervoor zorgt dat u kalmeert. Maar in het vorige artikel heeft u kunnen lezen wat de keerzijde is van het verslavende...

Lees meer
De hele week Black Friday deals bij Goodnight Slaapkamers!

De hele week Black Friday deals bij Goodnight Slaapkamers!

Korting Wij geven deze week korting op nagenoeg de gehele collectie! Iedereen die op zoek is naar een nieuw bed, matras, dekbed of ieder ander slaapkamerartikel, is ook deze week bij ons van harte welkom. Ons verkooppersoneel staat zoals gewoonlijk voor u klaar bij...

Lees meer
Snoozen is ongezond!

Snoozen is ongezond!

Snoozen is niet alleen ongezond door de mentale kwelling die uw hersenen daarbij ondergaan, het zorgt ook nog eens voor de verstoring van het bioritme. Bovendien wordt het steeds lastiger om de dag fit te starten naarmate u vaker snoozet. En dat is nou precies wat wij...

Lees meer

Maak DIRECT online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

  • Wacht niet onnodig in de winkel
  • Plan 24/7 een afspraak in
  • Ontvang direct een bevestiging
  • Kies zelf uw adviseur