Home > Nieuws > Better Days app

Een nieuwe matras kopen is niet makkelijk. Met de Auping Better Days app krijg je inzicht in je persoonlijk slaapprofiel. Je krijgt inzicht in wat je fijn vindt en wat goed voor je is. De informatie uit jouw persoonlijke slaapprofiel geeft onze adviseurs inzicht in je wensen en behoeften. Zo ontdekken we samen welke matras perfect bij je past.

 

DOWNLOAD DE APP OP:

google-play app-store

 

Slaapcoach: Altijd al willen weten hoe je slaapt?

De slaapcoach laat zien hoe je slaapt en verzamelt gegevens over jouw slaappatronen. Hoe lang je slaapt en hoe vaak je draait per nacht. Je kunt ‘s-ochtends aangeven hoe jij vindt dat je geslapen hebt. Samen met het matrasadvies krijg je inzicht in je persoonlijke slaapprofiel.

 

Matrasadvies: Welke matras past bij jou?

Met het matrasadvies krijg je inzicht in wat je fijn vindt en wat goed voor je is. Je vult een aantal gegevens in en je geeft je persoonlijke voorkeuren aan. Met deze informatie ga je naar de Auping winkel en ontdek je samen met onze experts welke matras perfect bij je past. Want elk mens is uniek!

 

Foto-tool: Is jouw matras nog goed?

In ‘mijn bedcheck’ krijg je vragen over het bed waar je nu op slaapt. Bepalend voor de juiste ondersteuning, is de stand van je ruggengraat als je in bed ligt. Met de fototool kun je controleren hoe jij ligt op jouw matras. Dit is belangrijk voor het vinden van de matras die perfect bij jou past.

 

Slaaptips

Hier krijg je allerlei tips over hoe je (nog) fijner kunt slapen zodat jij je dag vol energie kunt beginnen.

 

 

Better Days app 
Haal het maximale uit je nachtrust!

Haal het maximale uit je nachtrust zodat je elke dag klaar bent voor een energieke dag. De app bestaat uit twee onderdelen om je hierbij te helpen.

  • Matrasadvies helpt je om inzicht te krijgen in wat jij fijn vindt aan een matras en wat goed voor je is.
  • De slaapcoach laat je zien hoe je slaapt en geeft je tips om nog beter te slapen.
6 maart 2016 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Ben jij onze nieuwe monteur buitendienst?

Ben jij onze nieuwe monteur buitendienst?

  Goodnight Slaapkamers Je gaat werken voor de grootste slaapkamer van Nederland, ofwel Goodnight Slaapkamers. Met een winkel van 5000m2 en héél véél bekende merken onder één dak is het de bekendste slaapkamerspeciaalzaak van de regio. Naast de winkel beschikt...

Lees meer
Reviews, de kroon op ons werk

Reviews, de kroon op ons werk

  Ervaring van klanten Wij snappen dat mensen die op zoek gaan naar de ideale slaapkamer graag afgaan op de ervaringen van klanten die al aankopen bij ons hebben gedaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat de reviews van onze klanten goed zijn en beter dan die...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

Wij zijn weer open (op afspraak)!

Direct een afspraak maken? Dat kan, klik hier.

Bij vragen kunt u ook contact met ons opnemen via onderstaande kanalen:

Telefonisch of WhatsApp: 023-5293984

Facebook: https://www.facebook.com/GNslaapkamers

Digitaal contactformulier: https://www.goodnight.nl/contact

E-mail: info@goodnight.nl

Wij kijken er naar uit om u weer in onze winkel te mogen ontvangen.

You have Successfully Subscribed!