Home > Nieuws > Better Days app

Een nieuwe matras kopen is niet makkelijk. Met de Auping Better Days app krijg je inzicht in je persoonlijk slaapprofiel. Je krijgt inzicht in wat je fijn vindt en wat goed voor je is. De informatie uit jouw persoonlijke slaapprofiel geeft onze adviseurs inzicht in je wensen en behoeften. Zo ontdekken we samen welke matras perfect bij je past.

 

DOWNLOAD DE APP OP:

google-play app-store

 

Slaapcoach: Altijd al willen weten hoe je slaapt?

De slaapcoach laat zien hoe je slaapt en verzamelt gegevens over jouw slaappatronen. Hoe lang je slaapt en hoe vaak je draait per nacht. Je kunt ‘s-ochtends aangeven hoe jij vindt dat je geslapen hebt. Samen met het matrasadvies krijg je inzicht in je persoonlijke slaapprofiel.

 

Matrasadvies: Welke matras past bij jou?

Met het matrasadvies krijg je inzicht in wat je fijn vindt en wat goed voor je is. Je vult een aantal gegevens in en je geeft je persoonlijke voorkeuren aan. Met deze informatie ga je naar de Auping winkel en ontdek je samen met onze experts welke matras perfect bij je past. Want elk mens is uniek!

 

Foto-tool: Is jouw matras nog goed?

In ‘mijn bedcheck’ krijg je vragen over het bed waar je nu op slaapt. Bepalend voor de juiste ondersteuning, is de stand van je ruggengraat als je in bed ligt. Met de fototool kun je controleren hoe jij ligt op jouw matras. Dit is belangrijk voor het vinden van de matras die perfect bij jou past.

 

Slaaptips

Hier krijg je allerlei tips over hoe je (nog) fijner kunt slapen zodat jij je dag vol energie kunt beginnen.

 

 

Better Days app 
Haal het maximale uit je nachtrust!

Haal het maximale uit je nachtrust zodat je elke dag klaar bent voor een energieke dag. De app bestaat uit twee onderdelen om je hierbij te helpen.

  • Matrasadvies helpt je om inzicht te krijgen in wat jij fijn vindt aan een matras en wat goed voor je is.
  • De slaapcoach laat je zien hoe je slaapt en geeft je tips om nog beter te slapen.
6 maart 2016 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Laat uw Hästens boxspring gratis controleren

Laat uw Hästens boxspring gratis controleren

Is uw Hästens boxspring al een paar jaar oud? Boek dan een gratis service check-up bij Goodnight Slaapkamers. Een opgeleide Hästens specialist komt bij u thuis en kijkt uw boxspring op alle belangrijke punten goed na. Alle mechanische en technische onderdelen worden...

Lees meer
Tréca Paris: slapen in Franse stijl

Tréca Paris: slapen in Franse stijl

Het beste van het beste in Franse stijl. Tréca Paris staat wereldwijd bekend om de beste vakmensen die de ambacht tot in de kleinste details beheersen, typisch Frans design en materialen van hoge kwaliteit. De mogelijkheden om te personaliseren zijn eindeloos doordat...

Lees meer
Van winterdip naar uitgerust de dag beginnen

Van winterdip naar uitgerust de dag beginnen

Lekker slapen in de winter De welbekende winterdip. Korte en donkere dagen, de feestdagen zijn achter de rug en nu? Januari en februari zijn voor veel mensen ‘moeilijke’ maanden om uit bed te komen. Hoe voorkom je nu dat je winterdip een winterdepressie wordt en je...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.