Home > Nieuws > Laat uw Hästens boxspring gratis controleren

Is uw Hästens boxspring al een paar jaar oud? Boek dan een gratis service check-up bij Goodnight Slaapkamers. Een opgeleide Hästens specialist komt bij u thuis en kijkt uw boxspring op alle belangrijke punten goed na. Alle mechanische en technische onderdelen worden nagelopen, uw matrassen en topper worden gecontroleerd en u krijgt advies over hoe u nog jarenlang elke nacht kunt genieten van uw Hästens bed!

Hästens specialist aan huis

Als ervaren Hästens slaper weet u waarschijnlijk als geen ander hoe een goede nachtrust eruit ziet. En dat al jarenlang. Een Hästens bed gaan namelijk een levenlang mee, maar het kan zijn dat er een technisch mankement ontstaat of dat er lichte kuilen in de matrassen ontstaan. Daarom biedt Goodnight Slaapkamers nu een gratis service check-up aan, speciaal voor Hästens bedden. Onze specialist komt aan huis en:

  • kijkt alle mechanische en technische onderdelen nauwkeurig na.
  • masseert indien nodig uw matrassen en topper.
  • controleert het bed op slijtage en gebreken.
  • geeft je een deskundig advies.

Het enige wat u hoeft te doen is zorgen dat de slaapkamer toegankelijk is en dat uw bed is afgehaald. Daarna kunt u weer nachtenlang wegdromen. Ook een gratis service check-up? Maak dan nu uw afspraak.

Gratis service check-up plannen

Nieuwe studio bij Goodnight Slaapkamers

Hästens is niet voor niets de grootste fabrikant van luxe bedden ter wereld. Hun bedden zijn handgemaakt van alleen de beste materialen. Ze beschikken over een groot aantal unieke kenmerken die een ongeëvenaard niveau van comfort en ondersteuning bieden. Bij Goodnight Slaapkamers zijn we meer dan trots dat we als erkende dealer van Hästens bedden een nieuwe studio hebben ingericht. U vindt bij ons de uitgebreide collectie boxsprings, matrassen, toppers en bedtextiel, van het populaire beddenmerk uit Zweden.

Kom proefliggen in de welbekende Hästens boxsprings of boek een gratis service check-up voor uw Hästens bed. 

20 maart 2023 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Kuperus en Goodnight

Kuperus en Goodnight

Eén van de merken die al meer dan 15 jaar een studio heeft in de grootste slaapkamer van Nederland is Kuperus. De samenwerking tussen Goodnight Slaapkamers en Kuperus gaat zelfs nog verder terug, nog voor de naamsverandering van Kuperus. In totaal heeft de...

Lees meer
Nieuw bij Goodnight: Auping Noble

Nieuw bij Goodnight: Auping Noble

Ingetogen luxe! Het nieuwste model van Auping is de Auping Noble. Een groot bed met een brede rand en royale loungekussens die speciaal voor Auping ontworpen zijn door Johan van Hengel. Gemaakt van massief eikenhout, natuurlijke materialen en helemaal naar smaak samen...

Lees meer
Welk topmatras past bij u?

Welk topmatras past bij u?

Een bed is opgebouwd uit verschillende lagen. Van een bedbodem tot het matras met daarop een topmatras. Stuk voor stuk kunt u aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Dit geldt eventueel ook voor een topmatras, ofwel de topper. Het dunne matras dat u bovenop uw gewone...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

 

Beste Deals bij Goodnight 📣

Profiteer nu van De Beste Deals op al onze merken in de winkel. Bekijk de actiefolder hier.

Kom langs in onze showroom of maak direct uw afspraak!

You have Successfully Subscribed!