Waarom een seniorenbed?

Tijdens het slapen herstelt ons lichaam van alle inspanningen die we overdag doen. Naarmate we ouder worden zal de hersteltijd toenemen en duurt het dus net iets langer om de volgende ochtend weer fris op te staan. Daarnaast kan een slecht matras en bed er ook voor zorgen dat de hersteltijd wordt vertraagd. Dit kan leiden tot slaaptekort en op lange termijn zelfs tot rug- en nekklachten. Absoluut onwenselijk. Een ergonomisch seniorenbed in combinatie met een goed matras ondersteunt uw lichaam precies op de plekken waar u dat nodig heeft. Uw nachtrust zal niet meer worden verstoord en opstaan gaat een stuk makkelijker, beloofd!

Eén en al comfort

De meeste seniorenbedden zijn elektrisch verstelbaar en dat biedt comfort, voor u en/of uw verzorgende. Met de hand het hoofdeind omhoog trekken is niet meer nodig. Door de hulp van de elektrische bediening kunt u het bed verstellen op meerdere plekken en zijn deze delen onafhankelijk van elkaar te bedienen. Hierdoor kunt u altijd eenvoudig, door zelf op de knoppen te drukken, in een comfortabele houding gaan liggen. Niet alleen het hoofd- en voeteneind kunt u automatisch bedienen, ook het bed kunt u in zijn geheel omhoog of omlaag zetten. Daarom noemen we een seniorenbed ook wel een hoog laag bed.

Keuze uit heel veel opties

Een seniorenbed ziet er al lang niet meer zo ongezellig uit. Waar een seniorenbed vroeger veel weg had van een ziekenhuisbed, zijn ze tegenwoordig niet meer te onderscheiden van een gewoon bed. Dat staat natuurlijk wel zo mooi in uw slaapkamer. Gaat u zich oriënteren op een seniorenbed dan heeft u verschillende opties. U kunt kiezen voor een 1- of 2-persoons bed, keuzes in verstelbaarheid, met of zonder matras enzovoort. Het belangrijkste is dat het bed en matras dat u kiest u de juiste ondersteuning en begeleiding biedt bij het opstaan of de eventuele verzorging die u nodig heeft. Onze slaapexperts laten u graag de verschillende mogelijkheden in onze showroom zien. Maakt u vast een afspraak?

1 augustus 2022 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Goodnight Woonmaandparty

Goodnight Woonmaandparty

Op woensdagavond 1 november sluiten wij de Oktober Woonmaand traditiegetrouw af met de Woonmaandparty! Onze showroom wordt omgetoverd tot feestlocatie. Geniet van heerlijke hapjes, proeverijen, live muziek, entertainment, massages en extra korting bovenop de...

Lees meer
Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Profiteer van hoge kortingen tijdens de Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers De bladeren veranderen van kleur, de avonden worden langer en de temperaturen beginnen te dalen - de herfst is in aantocht. Het is het seizoen van gezelligheid, warmte en knusheid, en...

Lees meer
Kuperus en Goodnight

Kuperus en Goodnight

Eén van de merken die al meer dan 15 jaar een studio heeft in de grootste slaapkamer van Nederland is Kuperus. De samenwerking tussen Goodnight Slaapkamers en Kuperus gaat zelfs nog verder terug, nog voor de naamsverandering van Kuperus. In totaal heeft de...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

 

Auping Verjaardagsvoordeel🥳

PSSST. Auping is jarig. En dat vieren we deze herfst met 15% verjaardagsvoordeel op bijna alles. Kom je snel langs in onze winkel?

Bekijk hier de actie!

You have Successfully Subscribed!