Eén van de merken die al meer dan 15 jaar een studio heeft in de grootste slaapkamer van Nederland is Kuperus. De samenwerking tussen Goodnight Slaapkamers en Kuperus gaat zelfs nog verder terug, nog voor de naamsverandering van Kuperus. In totaal heeft de samenwerking een lengte van ruim 25 jaar. Kortom, twee partijen die al jaren heel loyaal zijn naar elkaar. En dat leidde afgelopen jaar tot een geheel vernieuwde én uitgebreide studio bij Goodnight.

Loyale samenwerking van al meer dan 15 jaar

Het merk Kuperus staat al 15 jaar in de showroom van Goodnight en dat is niet voor niets. We zijn allebei erg loyaal naar elkaar toe en delen de gedachten hoe een ideale nacht eruit moet zien. Kuperus combineert natuurlijk slapen met vakmanschap. Ze staan bekend om haar hoogwaardige slaapsystemen, waarvoor ze uitsluitend de beste materialen gebruiken. Deze bedden en matrassen worden zorgvuldig met de hand gemaakt op basis van meer dan een eeuw aan kennis en vakmanschap. En dit zijn precies de punten waar we bij Goodnight ook geen concessies op willen doen. Ronny: “Daarom zal deze samenwerking nog wel een flinke tijd voortbestaan.”

Speciale slaapstudio

Onlangs is de gehele studio van Kuperus bij Goodnight Slaapkamers vernieuwd én vergroot. Ronny: “De uitbreiding van Kuperus vroeg om extra showroomruimte. Daarom hebben we een speciale slaapstudio toegevoegd en ingericht, waar de nieuwe lijn met Kuperus matrassen wordt gepresenteerd. Deze studio is in samenwerking met onze winkelstylist Cees en Kuperus ontworpen. Het straalt echt rust en ontspanning uit, waardoor onze bezoekers hier op hun gemak de Kuperus matrassen en boxsprings kunnen testen. Bij Goodnight zijn we enorm trots op de nieuwe Kuperus studio.”

Van eerlijk vakmanschap naar heerlijk slapen

Wie een Kuperus bed van dichtbij bekijkt, ziet luxe, prachtige stoffen en materialen en vakmanschap. Goed slapen heeft voor iedereen een andere betekenis, daarom kun je een eigen Kuperus slaapsysteem samenstellen. Daarbij is goed advies enorm belangrijk. Bij Goodnight Slaapkamers zijn de adviseurs opgeleid door Kuperus en kunnen op basis van uw wensen en persoonlijke behoeften, het ideale Kuperus bed samenstellen. Dat geldt trouwens niet alleen op het gebied van slaapcomfort, ook op het gebied van styling. Kuperus overtreft met elk ontwerp alle verwachtingen!

Benieuwd naar de nieuwe studio van Kuperus? Kom een kijkje nemen!

Maak direct een afspraak

25 mei 2023 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Nieuw bij Goodnight: Auping Noble

Nieuw bij Goodnight: Auping Noble

Ingetogen luxe! Het nieuwste model van Auping is de Auping Noble. Een groot bed met een brede rand en royale loungekussens die speciaal voor Auping ontworpen zijn door Johan van Hengel. Gemaakt van massief eikenhout, natuurlijke materialen en helemaal naar smaak samen...

Lees meer
Welk topmatras past bij u?

Welk topmatras past bij u?

Een bed is opgebouwd uit verschillende lagen. Van een bedbodem tot het matras met daarop een topmatras. Stuk voor stuk kunt u aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Dit geldt eventueel ook voor een topmatras, ofwel de topper. Het dunne matras dat u bovenop uw gewone...

Lees meer
Laat uw Hästens boxspring gratis controleren

Laat uw Hästens boxspring gratis controleren

Is uw Hästens boxspring al een paar jaar oud? Boek dan een gratis service check-up bij Goodnight Slaapkamers. Een opgeleide Hästens specialist komt bij u thuis en kijkt uw boxspring op alle belangrijke punten goed na. Alle mechanische en technische onderdelen worden...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.