aupuing original winnen
 

Afbeelding: Van links naar rechts Prijswinnaars: Albert Fokkens, Fedde Lentz en Minne Lentz samen met Lars de Ruiter van Auping Plaza Cruquius en Goodnight Slaapkamers.

Over Auping

Koninklijke Auping bv is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf met eigen productielocaties in Nederland en verkoopkantoren in diverse Europese landen. Daarbuiten werkt Auping nauw samen met internationale distributeurs. Auping begon in 1888 als smederij in Deventer. Met de spiraalbodem zette Johannes Auping 126 jaar geleden een nieuwe trend. Het bedrijf specialiseerde zich daarna in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde Auping zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Door voortdurend te investeren in innovatie en ontwerp is Auping altijd trendsettend geweest in slaapcomfort.

Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan voortdurende productinnovatie. De kennis van het slaapproces en gebruik van nieuwe materialen en technieken vormen de basis van het unieke Auping comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad. Auping mag zich, met de ondertekening van het C2C Charter, als eerste beddenfabrikant ter wereld een Cradle to Cradle organisatie noemen. Auping wil in 2020 alle bedrijfsprocessen, producten en diensten duurzaam en volgens C2C filosofie hebben ingericht.

 

 

 

18 juni 2014 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Goodnight Woonmaandparty

Goodnight Woonmaandparty

Op woensdagavond 1 november sluiten wij de Oktober Woonmaand traditiegetrouw af met de Woonmaandparty! Onze showroom wordt omgetoverd tot feestlocatie. Geniet van heerlijke hapjes, proeverijen, live muziek, entertainment, massages en extra korting bovenop de...

Lees meer
Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Profiteer van hoge kortingen tijdens de Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers De bladeren veranderen van kleur, de avonden worden langer en de temperaturen beginnen te dalen - de herfst is in aantocht. Het is het seizoen van gezelligheid, warmte en knusheid, en...

Lees meer
Kuperus en Goodnight

Kuperus en Goodnight

Eén van de merken die al meer dan 15 jaar een studio heeft in de grootste slaapkamer van Nederland is Kuperus. De samenwerking tussen Goodnight Slaapkamers en Kuperus gaat zelfs nog verder terug, nog voor de naamsverandering van Kuperus. In totaal heeft de...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

 

Auping Verjaardagsvoordeel🥳

PSSST. Auping is jarig. En dat vieren we deze herfst met 15% verjaardagsvoordeel op bijna alles. Kom je snel langs in onze winkel?

Bekijk hier de actie!

You have Successfully Subscribed!