Auping Original met hoofdbord

Afbeelding: Auping Original, met hoofdbord. 

Met het nieuwste bedmodel van Auping, de Original, kiest u voor de perfecte basis van een ventilerende spiraalbodem. En dankzij de meer dan 10.000 drukpunten wordt je lichaam optimaal ondersteund. Gecombineerd met een matras die is afgestemd op uw lichaam, slaapt u op de perfecte basis.

 

Het ontwerp

De Original bestaat uit een helder vormgegeven en krachtig frame met optisch slanke poten met zachte rondingen. Indien gewenst kan de Original uitgevoerd worden met een gestoffeerd hoofdbord waardoor het bed helemaal compleet is. Door gebruik te maken van duurzame materialen zoals aluminium, staal en stof staat dit bed gegarandeerd voor jarenlang slaapplezier.

Auping Original vrijstaand

Afbeelding: Auping Original, met hoofdbord en vlakke spiraalbodems.

 

De mogelijkheden

Maak uw Original compleet met een hoofdbord, in de stof en kleur van uw keuze. Bij elke maat is een passend hoofdbord, met of zonder oversteek, ook in 1-persoons. Leverbaar in diverse stoffen. De Original is verkrijgbaar in 2 hoogtes. De hoge versie biedt extra comfort. De kleur van frame en bodems is Deep black. Tijdloos en neutraal, en daarmee passend in elke slaapkamer.

Auping spiraalbodem (477)

Afbeelding: Auping spiraalbodem (type: 477) 2-motorig elektrisch verstelbaar. 

De beste basis voor een energieke dag begint bij een bedbodem en matras die helemaal afgestemd zijn op uw lichaam. Dat is persoonlijk slaapcomfort op het hoogste niveau.

 

Wat maakt een spiraalbodem uniek?

Auping spiraalbodems hebben een 80% open structuur. Dit ventileert uitstekend waardoor u fris en uitgerust wakker wordt. En de meer dan 10.000 drukpunten zorgen voor de juiste veerkracht die uw lichaam goed ondersteunt en uw lichaamsdruk verdeelt. Vindt u het prettig om uw bed te kunnen verstellen? Dan kunt u kiezen voor de handverstelbare of elektrisch verstelbare versie met 1, 2 of 3 motoren.

Inzet_tekst_auping_original_met_hoofdbord_paars

Afbeelding: Auping Original, met hoofdbord (oversized) en verstelbare spiraalbodems. 

 

Matrassen op jou afgestemd

Een matras is goed als deze past bij degene die erop ligt. Individuele factoren als lichaamslengte, gewicht en eventuele fysieke ongemakken spelen hierbij een rol. De Auping matrassen zijn daarom zó opgebouwd, dat ze op uw persoonlijke wensen kunnen worden afgestemd. Ze onderscheiden zich door verschillen in opbouw en zonering.

 

Ervaar de Original zelf

Om u te helpen bij het samenstellen van de Original, bent u altijd van harte welkom in onze Auping plaza waar je het bed en al zijn mogelijkheden kunt zien én uitproberen.
Onze slaapadviseurs luisteren graag naar uw persoonlijke voorkeuren, zodat ze het bed precies aan de hand van uw wensen kunnen samenstellen. Zo weet u zeker dat u de juiste Original kiest.

2 mei 2014 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Goodnight Woonmaandparty

Goodnight Woonmaandparty

Op woensdagavond 1 november sluiten wij de Oktober Woonmaand traditiegetrouw af met de Woonmaandparty! Onze showroom wordt omgetoverd tot feestlocatie. Geniet van heerlijke hapjes, proeverijen, live muziek, entertainment, massages en extra korting bovenop de...

Lees meer
Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Profiteer van hoge kortingen tijdens de Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers De bladeren veranderen van kleur, de avonden worden langer en de temperaturen beginnen te dalen - de herfst is in aantocht. Het is het seizoen van gezelligheid, warmte en knusheid, en...

Lees meer
Kuperus en Goodnight

Kuperus en Goodnight

Eén van de merken die al meer dan 15 jaar een studio heeft in de grootste slaapkamer van Nederland is Kuperus. De samenwerking tussen Goodnight Slaapkamers en Kuperus gaat zelfs nog verder terug, nog voor de naamsverandering van Kuperus. In totaal heeft de...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

 

Auping Verjaardagsvoordeel🥳

PSSST. Auping is jarig. En dat vieren we deze herfst met 15% verjaardagsvoordeel op bijna alles. Kom je snel langs in onze winkel?

Bekijk hier de actie!

You have Successfully Subscribed!