Bereid je bezoek aan onze winkel goed voor met onze tips:

  • Weet op welk type matras en bodem u nu slaapt en wat de afmetingen zijn, zodat het adviesgesprek op maat kan worden gegeven.
  • Bedenk welk deel van ue bed aan vervanging toe is. Een compleet nieuw bed is niet altijd nodig. Het is ook mogelijk alleen bepaalde onderdelen te vervangen zoals: matras, (verstelbare) bedbodem, topmatras, kussen, dekbed en/of bedtextiel.
  • Zorg dat u uitgerust bent, als u moe bent ligt elk bed heerlijk.
  • Probeer de matras met een kussen dat past bij hoe u slaapt.
  • Draag loszittende kleding. Dit maakt dat u comfortabeler ligt dan in strakke kleding.
  • Vraag de verkoper u even alleen te laten, dan kun je beter ontspannen en ligt u lekkerder.
  • Neem de tijd en ga in uw favoriete slaappositie liggen.
  • Houd een matraslengte aan van 20 tot 30 cm langer dan u zelf bent.
  • Laat u adviseren welke matras bij uw lichaamsgewicht, lichaamsopbouw en manier van slapen past.

 

Hulp nodig?

Bent u toe aan een nieuw bed, maar weet u nog niet precies wat voor een? Vul dan de Slaapwijzer in. Aan de hand van zes eenvoudige vragen kunt u bepalen welk matras en/of slaapsysteem het meest geschikt voor u is.

3 februari 2015 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Goodnight Woonmaandparty

Goodnight Woonmaandparty

Op woensdagavond 1 november sluiten wij de Oktober Woonmaand traditiegetrouw af met de Woonmaandparty! Onze showroom wordt omgetoverd tot feestlocatie. Geniet van heerlijke hapjes, proeverijen, live muziek, entertainment, massages en extra korting bovenop de...

Lees meer
Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Profiteer van hoge kortingen tijdens de Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers De bladeren veranderen van kleur, de avonden worden langer en de temperaturen beginnen te dalen - de herfst is in aantocht. Het is het seizoen van gezelligheid, warmte en knusheid, en...

Lees meer
Kuperus en Goodnight

Kuperus en Goodnight

Eén van de merken die al meer dan 15 jaar een studio heeft in de grootste slaapkamer van Nederland is Kuperus. De samenwerking tussen Goodnight Slaapkamers en Kuperus gaat zelfs nog verder terug, nog voor de naamsverandering van Kuperus. In totaal heeft de...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

 

Auping Verjaardagsvoordeel🥳

PSSST. Auping is jarig. En dat vieren we deze herfst met 15% verjaardagsvoordeel op bijna alles. Kom je snel langs in onze winkel?

Bekijk hier de actie!

You have Successfully Subscribed!