Het ledikant Stuga is verkrijgbaar in de maten 140, 160 of 180 cm breed x 200, 210 of 220 cm lengte. Het ledikant is makkelijk te combineren met zowel een Auping spiraalbodem, diverse lattenbodems of een Tempur schotelbodem, in zowel vlakke als elektrisch verstelbare uitvoering, met de bijbehorende matrassen van uw keuze.

Karel Mintjes biedt naast het ledikant ook een linnenkast, commode, nachtkastjes en een spiegel aan in de Stuga serie. Ook deze zijn verkrijgbaar in meerdere houtkleuren en in verschillende afmetingen uitvoeringen.

Nieuwsgierig geworden en wil je model graag in het echt bewonderen? Kom naar onze showroom aan de Spaarneweg 18 op de woonboulevard Cruquius. Op de 1e etage tref je een smaakvol ingerichte slaapkamer waar het ledikant Stuga gepresenteerd staat inclusief linnenkast, commode, spiegel en nachtkastjes.

30 januari 2016 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Goodnight Woonmaandparty

Goodnight Woonmaandparty

Op woensdagavond 1 november sluiten wij de Oktober Woonmaand traditiegetrouw af met de Woonmaandparty! Onze showroom wordt omgetoverd tot feestlocatie. Geniet van heerlijke hapjes, proeverijen, live muziek, entertainment, massages en extra korting bovenop de...

Lees meer
Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Profiteer van hoge kortingen tijdens de Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers De bladeren veranderen van kleur, de avonden worden langer en de temperaturen beginnen te dalen - de herfst is in aantocht. Het is het seizoen van gezelligheid, warmte en knusheid, en...

Lees meer
Kuperus en Goodnight

Kuperus en Goodnight

Eén van de merken die al meer dan 15 jaar een studio heeft in de grootste slaapkamer van Nederland is Kuperus. De samenwerking tussen Goodnight Slaapkamers en Kuperus gaat zelfs nog verder terug, nog voor de naamsverandering van Kuperus. In totaal heeft de...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

 

Auping Verjaardagsvoordeel🥳

PSSST. Auping is jarig. En dat vieren we deze herfst met 15% verjaardagsvoordeel op bijna alles. Kom je snel langs in onze winkel?

Bekijk hier de actie!

You have Successfully Subscribed!