Home > Nieuws > Nieuw: Ledikant Stuga

 

Het ledikant Stuga is verkrijgbaar in de maten 140, 160 of 180 cm breed x 200, 210 of 220 cm lengte. Het ledikant is makkelijk te combineren met zowel een Auping spiraalbodem, diverse lattenbodems of een Tempur schotelbodem, in zowel vlakke als elektrisch verstelbare uitvoering, met de bijbehorende matrassen van uw keuze.

Karel Mintjes biedt naast het ledikant ook een linnenkast, commode, nachtkastjes en een spiegel aan in de Stuga serie. Ook deze zijn verkrijgbaar in meerdere houtkleuren en in verschillende afmetingen uitvoeringen.

Nieuwsgierig geworden en wil je model graag in het echt bewonderen? Kom naar onze showroom aan de Spaarneweg 18 op de woonboulevard Cruquius. Op de 1e etage tref je een smaakvol ingerichte slaapkamer waar het ledikant Stuga gepresenteerd staat inclusief linnenkast, commode, spiegel en nachtkastjes.

30 januari 2016 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Ben jij onze nieuwe monteur buitendienst?

Ben jij onze nieuwe monteur buitendienst?

  Goodnight Slaapkamers Je gaat werken voor de grootste slaapkamer van Nederland, ofwel Goodnight Slaapkamers. Met een winkel van 5000m2 en héél véél bekende merken onder één dak is het de bekendste slaapkamerspeciaalzaak van de regio. Naast de winkel beschikt...

Lees meer
Reviews, de kroon op ons werk

Reviews, de kroon op ons werk

  Ervaring van klanten Wij snappen dat mensen die op zoek gaan naar de ideale slaapkamer graag afgaan op de ervaringen van klanten die al aankopen bij ons hebben gedaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat de reviews van onze klanten goed zijn en beter dan die...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

Wij zijn weer open (op afspraak)!

Direct een afspraak maken? Dat kan, klik hier.

Bij vragen kunt u ook contact met ons opnemen via onderstaande kanalen:

Telefonisch of WhatsApp: 023-5293984

Facebook: https://www.facebook.com/GNslaapkamers

Digitaal contactformulier: https://www.goodnight.nl/contact

E-mail: info@goodnight.nl

Wij kijken er naar uit om u weer in onze winkel te mogen ontvangen.

You have Successfully Subscribed!