<  Alle nieuwsberichten

Nieuw: Ledikant Stuga

30 januari 2016

Stoer, natuurlijk en stijlvol design

Nieuw in de showroom bij Goodnight Slaapkamers is ledikant Stuga, van de Belgische fabrikant Karel Mintjes. Een elegant, maar tegelijkertijd ook stoer design ledikant. Ideaal voor de wat kleinere slaapkamer door zijn ruimtelijke en minimalistische vormgeving. Makkelijk in te passen in zowel modern, industrieel als een landelijk interieur en verkrijgbaar in verschillende houtkleuren. 

 

Het ledikant Stuga is verkrijgbaar in de maten 140, 160 of 180 cm breed x 200, 210 of 220 cm lengte. Het ledikant is makkelijk te combineren met zowel een Auping spiraalbodem, diverse lattenbodems of een Tempur schotelbodem, in zowel vlakke als elektrisch verstelbare uitvoering, met de bijbehorende matrassen van uw keuze.

Karel Mintjes biedt naast het ledikant ook een linnenkast, commode, nachtkastjes en een spiegel aan in de Stuga serie. Ook deze zijn verkrijgbaar in meerdere houtkleuren en in verschillende afmetingen uitvoeringen.

Nieuwsgierig geworden en wil je model graag in het echt bewonderen? Kom naar onze showroom aan de Spaarneweg 18 op de woonboulevard Cruquius. Op de 1e etage tref je een smaakvol ingerichte slaapkamer waar het ledikant Stuga gepresenteerd staat inclusief linnenkast, commode, spiegel en nachtkastjes.

 

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs