Home > Nieuws > Reistips

Om al je zonnige doelen te bereiken heb je constant goede nachtrust nodig. Daarom hier enkele makkelijke tips van ons voor betere nachtrust op vakantie:

  • Neem je eigen kussen mee! De nek is gevoelig voor verandering en kan snel pijnlijk worden.
  • Heb je vaak last van je nek als je hebt geslapen tijdens de reis, omdat de houding van je hoofd en nek niet goed was? Dan is een ondersteunend nek-reiskussen van Tempur of Mline een goede oplossing. Door het temperatuurgevoelige visco-eleastische materiaal ondersteunt dit u-vormige kussen je hoofd en nek op een zachte manier en zonder enige tegendruk, waardoor je geniet van een comfortabel rustmoment.
  • Kun je slecht tegen vreemde omgeving en/of geluiden? Neem oordopjes en een slaapmasker mee. Zo word je niet gestoord.
  • Pak wat zon mee! De zon reguleert het slaapritme van je het lichaam op natuurlijke wijze en helpt je zo ook makkelijker aanpassen aan een andere tijdzone.
  • Probeer dagelijks wat te sporten. Dit helpt je te relaxen gedurende de rest van de dag.
  • Ontspan, bijvoorbeeld met een bad of een boek, voordat je gaat slapen. Dit bevordert de slaapkwaliteit aanzienlijk en nu je toch vakantie hebt, neem er de tijd voor!
  • Houd je aan je normale slaapritme. Een keertje wat later naar bed is natuurlijk helemaal niet erg, maar probeer de rest van de nachten op dezelfde tijd naar bed te gaan. Hierdoor ben je energieker en haal je meer uit je dag.

 

Als je na deze tips nog steeds slaapproblemen hebt, trakteer jezelf dan ’s middags op een power nap van 20 – 30 minuten, dit kan je extra energie geven. Prettige zomer!

8 juni 2018 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Ben jij onze nieuwe monteur buitendienst?

Ben jij onze nieuwe monteur buitendienst?

  Goodnight Slaapkamers Je gaat werken voor de grootste slaapkamer van Nederland, ofwel Goodnight Slaapkamers. Met een winkel van 5000m2 en héél véél bekende merken onder één dak is het de bekendste slaapkamerspeciaalzaak van de regio. Naast de winkel beschikt...

Lees meer
Reviews, de kroon op ons werk

Reviews, de kroon op ons werk

  Ervaring van klanten Wij snappen dat mensen die op zoek gaan naar de ideale slaapkamer graag afgaan op de ervaringen van klanten die al aankopen bij ons hebben gedaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat de reviews van onze klanten goed zijn en beter dan die...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

Wij zijn weer open (op afspraak)!

Direct een afspraak maken? Dat kan, klik hier.

Bij vragen kunt u ook contact met ons opnemen via onderstaande kanalen:

Telefonisch of WhatsApp: 023-5293984

Facebook: https://www.facebook.com/GNslaapkamers

Digitaal contactformulier: https://www.goodnight.nl/contact

E-mail: info@goodnight.nl

Wij kijken er naar uit om u weer in onze winkel te mogen ontvangen.

You have Successfully Subscribed!