Om al je zonnige doelen te bereiken heb je constant goede nachtrust nodig. Daarom hier enkele makkelijke tips van ons voor betere nachtrust op vakantie:

  • Neem je eigen kussen mee! De nek is gevoelig voor verandering en kan snel pijnlijk worden.
  • Heb je vaak last van je nek als je hebt geslapen tijdens de reis, omdat de houding van je hoofd en nek niet goed was? Dan is een ondersteunend nek-reiskussen van Tempur of Mline een goede oplossing. Door het temperatuurgevoelige visco-eleastische materiaal ondersteunt dit u-vormige kussen je hoofd en nek op een zachte manier en zonder enige tegendruk, waardoor je geniet van een comfortabel rustmoment.
  • Kun je slecht tegen vreemde omgeving en/of geluiden? Neem oordopjes en een slaapmasker mee. Zo word je niet gestoord.
  • Pak wat zon mee! De zon reguleert het slaapritme van je het lichaam op natuurlijke wijze en helpt je zo ook makkelijker aanpassen aan een andere tijdzone.
  • Probeer dagelijks wat te sporten. Dit helpt je te relaxen gedurende de rest van de dag.
  • Ontspan, bijvoorbeeld met een bad of een boek, voordat je gaat slapen. Dit bevordert de slaapkwaliteit aanzienlijk en nu je toch vakantie hebt, neem er de tijd voor!
  • Houd je aan je normale slaapritme. Een keertje wat later naar bed is natuurlijk helemaal niet erg, maar probeer de rest van de nachten op dezelfde tijd naar bed te gaan. Hierdoor ben je energieker en haal je meer uit je dag.

 

Als je na deze tips nog steeds slaapproblemen hebt, trakteer jezelf dan ’s middags op een power nap van 20 – 30 minuten, dit kan je extra energie geven. Prettige zomer!

8 juni 2018 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Kuperus en Goodnight

Kuperus en Goodnight

Eén van de merken die al meer dan 15 jaar een studio heeft in de grootste slaapkamer van Nederland is Kuperus. De samenwerking tussen Goodnight Slaapkamers en Kuperus gaat zelfs nog verder terug, nog voor de naamsverandering van Kuperus. In totaal heeft de...

Lees meer
Nieuw bij Goodnight: Auping Noble

Nieuw bij Goodnight: Auping Noble

Ingetogen luxe! Het nieuwste model van Auping is de Auping Noble. Een groot bed met een brede rand en royale loungekussens die speciaal voor Auping ontworpen zijn door Johan van Hengel. Gemaakt van massief eikenhout, natuurlijke materialen en helemaal naar smaak samen...

Lees meer
Welk topmatras past bij u?

Welk topmatras past bij u?

Een bed is opgebouwd uit verschillende lagen. Van een bedbodem tot het matras met daarop een topmatras. Stuk voor stuk kunt u aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Dit geldt eventueel ook voor een topmatras, ofwel de topper. Het dunne matras dat u bovenop uw gewone...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.