Home > Nieuws > Reistips

Om al je zonnige doelen te bereiken heb je constant goede nachtrust nodig. Daarom hier enkele makkelijke tips van ons voor betere nachtrust op vakantie:

 • Neem je eigen kussen mee! De nek is gevoelig voor verandering en kan snel pijnlijk worden.
 • Heb je vaak last van je nek als je hebt geslapen tijdens de reis, omdat de houding van je hoofd en nek niet goed was? Dan is een ondersteunend nek-reiskussen van Tempur of Mline een goede oplossing. Door het temperatuurgevoelige visco-eleastische materiaal ondersteunt dit u-vormige kussen je hoofd en nek op een zachte manier en zonder enige tegendruk, waardoor je geniet van een comfortabel rustmoment.
 • Kun je slecht tegen vreemde omgeving en/of geluiden? Neem oordopjes en een slaapmasker mee. Zo word je niet gestoord.
 • Pak wat zon mee! De zon reguleert het slaapritme van je het lichaam op natuurlijke wijze en helpt je zo ook makkelijker aanpassen aan een andere tijdzone.
 • Probeer dagelijks wat te sporten. Dit helpt je te relaxen gedurende de rest van de dag.
 • Ontspan, bijvoorbeeld met een bad of een boek, voordat je gaat slapen. Dit bevordert de slaapkwaliteit aanzienlijk en nu je toch vakantie hebt, neem er de tijd voor!
 • Houd je aan je normale slaapritme. Een keertje wat later naar bed is natuurlijk helemaal niet erg, maar probeer de rest van de nachten op dezelfde tijd naar bed te gaan. Hierdoor ben je energieker en haal je meer uit je dag.

 

Als je na deze tips nog steeds slaapproblemen hebt, trakteer jezelf dan ’s middags op een power nap van 20 – 30 minuten, dit kan je extra energie geven. Prettige zomer!

8 juni 2018 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

5 tips om te stoppen met snoozen

5 tips om te stoppen met snoozen

Dat snoozen verleidelijk is, heeft een logische verklaring. Wanneer u slaapt, maakt uw lichaam serotonine aan, een stof die gelukgevoelens opwekt en ervoor zorgt dat u kalmeert. Maar in het vorige artikel heeft u kunnen lezen wat de keerzijde is van het verslavende...

Lees meer
De hele week Black Friday deals bij Goodnight Slaapkamers!

De hele week Black Friday deals bij Goodnight Slaapkamers!

Korting Wij geven deze week korting op nagenoeg de gehele collectie! Iedereen die op zoek is naar een nieuw bed, matras, dekbed of ieder ander slaapkamerartikel, is ook deze week bij ons van harte welkom. Ons verkooppersoneel staat zoals gewoonlijk voor u klaar bij...

Lees meer
Snoozen is ongezond!

Snoozen is ongezond!

Snoozen is niet alleen ongezond door de mentale kwelling die uw hersenen daarbij ondergaan, het zorgt ook nog eens voor de verstoring van het bioritme. Bovendien wordt het steeds lastiger om de dag fit te starten naarmate u vaker snoozet. En dat is nou precies wat wij...

Lees meer

Maak DIRECT online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

 • Wacht niet onnodig in de winkel
 • Plan 24/7 een afspraak in
 • Ontvang direct een bevestiging
 • Kies zelf uw adviseur