<  Alle nieuwsberichten

Reistips

08 juni 2018

De temperaturen lopen al weer lekker op en zelfs het katoenen zomerdekbed is al bijna te warm; het is weer zomer! Tijd om de koffers in te pakken en te gaan genieten van die welverdiende vakantie.

Lekker slapen met een ondersteunend nek-reiskussen

Om al je zonnige doelen te bereiken heb je constant goede nachtrust nodig. Daarom hier enkele makkelijke tips van ons voor betere nachtrust op vakantie:

  • Neem je eigen kussen mee! De nek is gevoelig voor verandering en kan snel pijnlijk worden.
  • Heb je vaak last van je nek als je hebt geslapen tijdens de reis, omdat de houding van je hoofd en nek niet goed was? Dan is een ondersteunend nek-reiskussen van Tempur of Mline een goede oplossing. Door het temperatuurgevoelige visco-eleastische materiaal ondersteunt dit u-vormige kussen je hoofd en nek op een zachte manier en zonder enige tegendruk, waardoor je geniet van een comfortabel rustmoment.
  • Kun je slecht tegen vreemde omgeving en/of geluiden? Neem oordopjes en een slaapmasker mee. Zo word je niet gestoord.
  • Pak wat zon mee! De zon reguleert het slaapritme van je het lichaam op natuurlijke wijze en helpt je zo ook makkelijker aanpassen aan een andere tijdzone.
  • Probeer dagelijks wat te sporten. Dit helpt je te relaxen gedurende de rest van de dag.
  • Ontspan, bijvoorbeeld met een bad of een boek, voordat je gaat slapen. Dit bevordert de slaapkwaliteit aanzienlijk en nu je toch vakantie hebt, neem er de tijd voor!
  • Houd je aan je normale slaapritme. Een keertje wat later naar bed is natuurlijk helemaal niet erg, maar probeer de rest van de nachten op dezelfde tijd naar bed te gaan. Hierdoor ben je energieker en haal je meer uit je dag.

 

Als je na deze tips nog steeds slaapproblemen hebt, trakteer jezelf dan ’s middags op een power nap van 20 – 30 minuten, dit kan je extra energie geven. Prettige zomer!

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs