Een bed is opgebouwd uit verschillende lagen. Van een bedbodem tot het matras met daarop een topmatras. Stuk voor stuk kunt u aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Dit geldt eventueel ook voor een topmatras, ofwel de topper. Het dunne matras dat u bovenop uw gewone matras legt, geeft extra ondersteuning om optimaal slaapcomfort te stimuleren, maar waar moet u op letten bij het uitzoeken van een topper?

Wat is een topper?

Een topmatras is vooral heel geschikt om uw matras te beschermen en het voorkomt de welbekende naad tussen de matrassen. Daarnaast biedt het extra comfort. De dikte van de topper verschilt per topmatras, net als de lengte en breedte. Van 5 tot 10 cm dik tot één-persoons of tweepersoons breed. Bij sommige topmatrassen zit een handige split in het midden aan het hoofdeind, zodat u bij elektrisch verstelbare bedden de bedhelften apart van elkaar kunt verstellen, zonder dat uw partner daar last van heeft. Bovendien zijn toppers verkrijgbaar in verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan koudschuim en latex.

Topaanbod toppers bij Goodnight Slaapkamers

Bij Goodnight Slaapkamers hebben we een uitgebreid assortiment topmatrassen, van traagschuim tot topmatrassen van paardenhaar. Zo heeft u keuze uit de vele verschillende merken als Auping, Kuperus en Mline. Elk topmatras ligt natuurlijk anders, daarom adviseren wij altijd om te komen proefliggen. Onze slaapadviseurs kunnen u de verschillen laten zien en voelen, zodat u echt een weloverwogen keuze kunt maken op basis wat u echt lekker vindt liggen.

Los of onderdeel van een boxspring

In veel gevallen is een topmatras onderdeel van een gehele boxspring combinatie. De topper komt bovenop de ‘dikke’ matrassen van de boxspring. Het dikke matras geeft in dit geval de ondersteuning, het comfort zit in het topmatras. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een topmatras los te kopen. Bijvoorbeeld als u de topper uit uw vaste matrassenset wilt vervangen of als u er nog geen één had.

Wilt u graag meer informatie over een topmatras? Maak dan een afspraak in de winkel en wij adviseren u dé topper die aansluit bij uw wensen.

17 april 2023 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Kuperus en Goodnight

Kuperus en Goodnight

Eén van de merken die al meer dan 15 jaar een studio heeft in de grootste slaapkamer van Nederland is Kuperus. De samenwerking tussen Goodnight Slaapkamers en Kuperus gaat zelfs nog verder terug, nog voor de naamsverandering van Kuperus. In totaal heeft de...

Lees meer
Nieuw bij Goodnight: Auping Noble

Nieuw bij Goodnight: Auping Noble

Ingetogen luxe! Het nieuwste model van Auping is de Auping Noble. Een groot bed met een brede rand en royale loungekussens die speciaal voor Auping ontworpen zijn door Johan van Hengel. Gemaakt van massief eikenhout, natuurlijke materialen en helemaal naar smaak samen...

Lees meer
Laat uw Hästens boxspring gratis controleren

Laat uw Hästens boxspring gratis controleren

Is uw Hästens boxspring al een paar jaar oud? Boek dan een gratis service check-up bij Goodnight Slaapkamers. Een opgeleide Hästens specialist komt bij u thuis en kijkt uw boxspring op alle belangrijke punten goed na. Alle mechanische en technische onderdelen worden...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.