Impressie showroom

Met een 5000 m² groot showroom-oppervlak onderscheidt Goodnight Slaapkamers zich in de regio en daarbuiten. Verdeeld over drie etages vindt u veel Nederlandse kwaliteitsmerken, gepresenteerd in smaakvolle up-to-date slaapkamerstudio’s.

Niet alleen in grootte kan ons bedrijf zich in de branche meten, ook als kwaliteit- en speciaalzaak met vele toonaangevende merken in huis biedt Goodnight Slaapkamers de klant een interessant en aantrekkelijk uitzicht op beddenland.

Goodnight Slaapkamers Cruquius

Goodnight Slaapkamers, Spaarneweg 18, 2142EN, (Woonboulevard) Cruquius. 

 

Onze mooie kwaliteitsmerken vindt u op de volgende etages:

Met onze uitgebreide collectie bed-textiel van verschillende merken, vindt u op verschillende plaatsen op de parterre etage van onze showroom volop keus. Raak geïnspireerd door de vele opgemaakte bedden en krijg een goede indruk van de kwaliteit van onze producten.Erg opvallend in het middelpunt van onze showroom treft u ons zee aquarium. Dit pronkstuk heeft weinig te maken met bedden, maar biedt een perfecte afleiding voor de kinderen terwijl u rustig rondkijkt.

Verkoopadviseur Slaapexpert

Toegankelijk voor iedereen

Elke verdieping van onze showroom is bereikbaar met zowel de trap als lift. Ruime entree en looppaden maken elke verdieping voor een ieder toegankelijk.

Ook onze collectie geeft mogelijkheden voor iedereen! Of u nu opzoek bent naar boxsprings, ledikanten, seniorenbedden, linnenkasten en/of slaapbanken, Goodnight heeft vele oplossingen in huis en denkt graag met u mee bij de inrichting van uw (nieuwe) slaapkamer.

 

Good coffee

Bent u na al het rondkijken toe aan een lekkere kop koffie of thee? Geen probleem! Op ons altijd gezellige terras (parterre) vindt u plek voor wat drinken en wat lekkers. Zo gewenst kunnen onze adviseurs u meteen adviseren over de verschillende slaapsystemen.

Good coffee

Bij binnenkomst zult u altijd vriendelijk worden ontvangen door onze medewerkers, die altijd voor u klaarstaan. Want bij Goodnight Slaapkamers is het altijd goedemorgen!

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs