Ons team

 

Onze kernwaarden: het vooropstellen van de klant, het respecteren van de medewerkers en partners en het vermijden van verspilling zijn de uitgangspunten van onze onderneming.

 

Verkoopteam

Het verkoopteam van Goodnight Slaapkamers bestaat uit vakkundig en intensief opgeleide mensen die u graag vol passie een deskundig slaapadvies geven. De diversiteit binnen het team is groot, variërend van Limburgse tot Amsterdamse gezelligheid. Deze diversiteit zorgt voor een gezellige en persoonlijke sfeer waarbij het belang van goed slapen niet uit het oog wordt verloren.

Kennis van zaken en goed luisteren naar de klant zijn doorslaggevend voor een goed advies. Een advies op maat voor een matras maar ook voor een complete slaapkamerinrichting. Goodnight Slaapkamers hecht hier als geen ander de grootste waarde aan en zet zich in voor een continue verbetering hiervan.

 

Expeditie

Goodnight Slaapkamers biedt u de mogelijkheid om na uw aankoop gebruik te maken van onze bezorg- en montagedienst.

Dit team van monteurs en magazijnmeesters bestaat uit zeer ervaren en gedreven mensen die het belangrijk vinden alle producten volledig naar de wens van de klant te bezorgen en monteren.

Het laatste traject van de aanschaf van uw bed, de bezorging en/of de montage, is voor ons minstens zo belangrijk als het eerste moment van uw contact via onze website of de winkel.

 

 

 

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs