Senioren bed kopen? Kom winkelen in de grootste slaapkamer van Nederland!

Wanneer u ouder wordt kan het lastiger worden om uit bed te stappen. Een senioren bed kan in dat geval een oplossing bieden. Deze speciale bedden zijn extra hoog, wat het in- en uitstappen een stuk gemakkelijker maakt. Daarnaast biedt een senioren bed maximale ondersteuning, comfort en een luxe. Zo geniet u van een heerlijke nachtrust en staat u de volgende ochtend uitgerust en gemakkelijk op. Goedemorgen!

Voordelen van een senioren bed

Wanneer u moeite heeft met in- en uitstappen of wanneer het voor uw rug te zwaar is om een regulier bed op te maken, kan een senioren bed de perfecte oplossing voor u zijn. Dit is een extra hoog bed wat instappen gemakkelijker maakt. Goodnight Slaapkamers biedt een uitstekende selectie bedden met een royale instaphoogte. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de verhoogde Auping Auronde. Dit ledikant is leverbaar in vele kleuren en met vele extra’s, zoals ombouwen op hoogte en bedverlichting. Zo zorgt een senioren bed voor een betere nachtrust en biedt het handige extra’s, zodat je ultiem comfort ervaart.

Elektrisch seniorenbed kopen

Meer dan 100 merken in huis!

Matrassen en ondersteuning

Voor een goede nachtrust is goede ondersteuning erg belangrijk. Bij een matras van een senioren bed wordt rekening gehouden met comfortabele schouder- en heupzones. Dit levert een positieve bijdrage aan uw spieren en gewrichten tijdens uw slaap. Ook is het matras voorzien van speciale aandachtspunten, zoals doorligplekken. De matrassen collectie van Goodnight is erg groot. Van latex matrassen, pocketveer matrassen en koudschuim tot traagschuim matrassen. Onze slaapadviseurs staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het perfecte matras.

Al meer dan 35 jaar ervaring in de beddenbranche

Een grote collectie van bedden, deskundig personeel en goede service; dat is waar Goodnight Slaapkamers al meer dan 35 jaar garant voor staat. Dit gecombineerd met persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer heeft ertoe geleid dat Goodnight Slaapkamers zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot de slaapkamerspeciaalzaak voor de regio. Bent u op zoek naar een senioren bed? Dan zit u dus goed bij Goodnight Slaapkamers!

Een elektrisch verstelbaar senioren bed

Lekker in bed een boekje lezen? Gemakkelijker het bed in- en uitstappen? Met de vele elektrisch verstelbare bedbodems geniet u van dit comfort. Met spiraalbodems, lattenbodems en schotelbodem. Het kan allemaal. In al deze bodems zijn in de hardheid nuances aan te brengen, zodat de juiste bodem aan u het meest optimale ligcomfort biedt en daarmee de juiste ondersteuning aan het lichaam. Vele bedbodems kunnen worden uitgerust met een neksteun of een knieverstelling. De bediening van de diverse bodems is zeer gebruiksvriendelijk. Er zijn ook speciale bedbodems die zowel op de traditionele wijze als ook in de hoogte versteld kunnen worden. Hiermee kunt u het gemak van het in en uit het bed stappen vergroten. 

Service van Goodnight Slaapkamers

Naast een uitgebreide seniorenbedden collectie bieden wij op 5.000 m2 u een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van slapen: wat u ook zoekt voor uw slaapkamer, u vindt het bij Goodnight Slaapkamers! Onze mooie showroom in Cruquius is uitgerust met een lift waardoor u met gemak de hele winkel kunt bekijken. Vanzelfsprekend brengen wij uw nieuwe bed bij u thuis en zetten wij het voor u in elkaar. Wilt u het verschil ervaren tussen verschillende seniorenbedden ervaren? Kom dan proefliggen in de grootste slaapkamer van Nederland en voel, vergelijk én ervaar!

    Maak online een afspraak

    Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.