Slaapkamermeubilair

Kasten, commodes, nachtkastjes, kaptafels, spiegels, slaapbanken, hockers en voetenbanken. Goodnight heeft voor al uw wensen een passende oplossing.
Kasten

Goodnight Slaapkamers heeft een zorgvuldig samengestelde kastencollectie die zich kenmerkt door hoogstaande kwaliteit. Behalve voor standaardkasten bent u ook met specifiekere kastenwensen bij Goodnight aan het juiste adres.

Met de Duitse kwaliteit van Nolte-kasten is er binnen het standaardprogramma ruimte voor allerlei wensen in maat, design, indeling en kleurstellingen.

Bent u echter opzoek naar maatwerk dan zijn het Italiaanse Novamobili en het Nederlandse Slizing de uitgelezen oplossingen voor de meest specifieke wensen. Zowel in kleur, maatvoering als indeling zijn deze kastensystemen volledig aan te passen aan uw specifieke wensen.

Bekijk de verschillende mogelijkheden en raak geïnspireerd.

Kasten

Bijmeubelen

Naast kasten vindt u in onze toonzaal handige en toch stijlvolle oplossingen voor meer opbergruimte zoals nachtkastjes en commodes in verschillende maten en kleuren, en passend bij het design van uw bed en/of slaapkamer. Goodnight heeft ook bij deze meubelen een uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogstaande producten, speciaal voor u geselecteerd. Voor de kleine en voor de grote beurs.

Bekijk de bijmeubelen op onze website of kom naar de winkel. Daar staat voor u een ruime selectie van deze meubelen in onze sfeervolle showroom gepresenteerd . En staat uw gewenste model er niet bij? Vraag dan aan onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.

Bijmeubelen

Slaapbanken

''We hebben weinig ruimte, maar willen er zo optimaal mogelijk gebruik van maken.'' ''Twee, drie keer per jaar, vaker gebruiken we ‘m echt niet.'' Herkent u dit? Die studentenkamer ‘driehoog-achter’ waar je visite wilt ontvangen, maar waar je ook lekker moet kunnen slapen. Of bij opa en oma wanneer de kleinkinderen komen logeren op een opblaasbed tussen het bureau en de boekenkast ingeklemd. Ideaal is het niet, want de ruimtes zijn vaak klein en dan is effectief benutten het sleutelwoord tot de oplossing.

Goodnight Slaapkamers heeft als een van de weinige in Nederland een zeer uitgebreide collectie slaapbanken die zich ideaal lenen voor de hierboven getypeerde situaties. Door deze ruime keuze uit diverse modellen is er voor elk interieur een geschikt model te verkrijgen. Waarna nooit meer dat gedoe met opblazen en inpassen hoeft. Dankzij een eenvoudig ''klik, klak'' heeft e in een handomdraai een comfortabele slaapplaats die ook weer net zo snel is opgeruimd.

Bekijk de aanbiedingen op onze website en/of kom naar onze showroom voor een interessante scala aan mogelijkheden.

Slaapbanken

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs