Bijmeubelen

Goodnight Slaapkamers biedt u een scala aan keuzen in het assortiment bijmeubelen. Een van dé merken op dit gebied is Nolte. De legio keuzemogelijkheden in maatvoering, kleuren en stijl zijn bij dit merk spraakmakend.

Noltes bijmeubelprogramma biedt voor ieder budget  vele interessante mogelijkheden met de series Alegro, Coda en Sonyo. Met deze ontwerpen kunt u naar uw eigen smaak en inzicht uw slaapkamerinrichting compleet maken.  En behalve in de slaapkamer passen al naargelang de stijl van uw interieur Nolte-ladenkasten ook in de woon- en studeerkamer.Nolte Bijmeubels Alegro Basic

Afbeelding: Nolte bijmeubelen, Alegro Basic.

De Nolte-bijmeubelen zijn door de ruime keuze in overeenkomende kleuren smaakvol te combineren met Nolte-ledikanten en -kastensystemen. Een ideale kans wanneer u een gehele kamer opnieuw wilt inrichten, maar ook als u daartoe een eerste aanzet wilt geven  met bijvoorbeeld alleen een kast. U kunt dan in dat geval ook later altijd bijpassende commodes, nachtkastjes en ledikanten aanschaffen.

 

Bijmeubels Hockers en voetenbank Eastborn

Afbeelding: Hockers en voetenbank, Eastborn.

Heeft u echter liever een gestoffeerd meubel naast uw bed, bijvoorbeeld in dezelfde stof als uw boxspring, dan biedt Goodnight u ook hierbij vele mogelijkheden. Een voordeel van een gestoffeerd bijmeubel is, dat uw slaapkamer een eenduidige uitstraling krijgt. Dit brengt rust en eenheid in het interieur. Een nadeel van een hocker is echter dat er vaak geen laden in zitten, zodat u opbergruimte mist ten opzichte van een nachtkastje. Dat neemt niet weg dat ook hiervoor een oplossing bestaat. Zo is er het gestoffeerde nachtkastje van ondermeer Eastborn en Pullman (zie afbeelding hieronder).

De voetenbank met deksel, is een ideale oplossing voor bijvoorbeeld uw sierkussens. Zodra u gaat slapen kunt u ze hier eenvoudig in opbergen. gestoffeerd in een kleur naar keuze. Bijpassend bij uw bed, of juist contrasterend.

Bedding concepts voetenbank met klep en gestoffeerd nachtkastje

Afbeelding: Voetenbank met deksel en gestoffeerd nachtkastje (verkrijgbaar in verschillende kleuren).

Kom voor meer informatie naar onze winkel en vraag naar de mogelijkheden. Voor een uitgebreide keuze aan bijmeubelen is hét adres: Goodnight Slaapkamers.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs