Kasten

Opgeruimd staat netjes

Goodnight slaapkamers biedt u de mogelijkheid uw eigen kast zelf samen te stellen. Dit kunt u zo complex maken als u zelf wenst. Van standaard maten tot maatwerk voor de meest ingewikkelde hoekjes of vloerplinten. Goodnight Slaapkamers bied u een ruim assortiment kasten met volop keuzemogelijkheden. Bekijk de mogelijkheden hieronder en kom naar de winkel voor advies op maat.

Nolte Hoekkast Columbus

Afbeelding: Nolte hoekkast Horizont 8000, verkrijgbaar in meerdere maatvoeringen en kleuren.

 

Maatwerk

Met uitgebreid tekenprogramma’s van onderanderen Slizing en Novamobili geven we u graag meer affiniteit met de kast van uw keuze. Hierin kunt u een duidelijk beeld krijgen van wat uw kleurkeuzes doen met de uitstraling van de kast.

Novamobili kast tekenprogramma

Afbeelding: Tekeningen uit het tekenprogramma van Novamobili. 

Door de veelzijdigheid van het programma kunnen we meteen de indeling van uw kastinterieur invullen. Wenst u veel legplanken of juist veel hang? Of toch liever een ladeblok? U kunt geheel naar eigen wens de indeling van deze kasten bepalen, tot de kleur aan toe.

Maak voor een uitgebreid, persoonlijk advies, offerte en tekening uit het tekenprogramma een afspraak met onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkast.

 

Nolte

Voor Duitse degelijkheid, vernieuwing, tijdloze moderne vormgeving en kleurstelling,uitgebreide systeemoplossingen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in het middensegment, bent u bij Nolte bij de juiste fabrikant.

Nolte kast Trend Samia

Afbeelding: Nolte schuifdeurkast Trend (Samia). Vanaf € 550,-* (160 b x 223 h cm.) *Vraag naar de voorwaarden.

Sinds de start van Goodnight in 1990 presenteert Nolte zich met schitterende slaapkamertotaliteiten en diverse kasten in het Goodnight-assortiment. Van een eenvoudige opbergkast van € 250,00 tot een inloopkast van € 4000,00 krijgt de klant in de showroom een indruk van de eindeloze aanschafmogelijkheden.

Afbeeldingsresultaat voor nolte horizont

Afbeelding: Nolte draaideurkast Horizont.

Nolte produceert zijn systemen volgens EU-normen en bedient de markt met een reeks variaties. Zoals een prachtige schuifkastencollectie van eenvoudige actiemodellen tot design schuifkasten van chroom met zwart glas. Daarnaast staat Nolte met ontwerpmogelijkheden en betaalbaar maatwerk klaar voor iedere klant die meer wil en het individuele zoekt.

Nolte Horizont 3000 Twist

Afbeelding: Nolte Horizont 3000 kast met diverse accessoires in binnenkant-kleur Twist.

Nolte Horizont 3000 Berken

Afbeelding: Nolte Horizont 3000 kast met diverse accessoires in binnenkant-kleur Berken.

 

Novamobili

Novamobili is een toonaangevende Italiaanse fabrikant van kasten en bijbehorende artikelen. Wereldwijd staat de naam synoniem voor kwaliteit en service. Stijvol, strak en modern: Novamobili staat erom bekend direct in te spelen op de veranderende vraag. Functionaliteit en vormgeving zijn tot in detail doordacht.

Novamobili Kast rond

Afbeelding: Novamobili kastenwand (rond).

Met veel gevoel voor eigentijdse levensstijl zoals alleen Italianen dat kunnen, biedt Novamobili een geraffineerd kasten- en beddenprogramma. De typisch Italiaans eigenzinnige producten creëren exclusieve ruimten voor wie oog heeft voor modern design.

In de toonzaal van Goodnight vindt u kasten met allure die functionaliteit en vormgeving tot in detail doordacht combineren. Tegemoetkomend aan de ruimte van uw slaapvertrek en uw persoonlijke smaak geeft u gezamenlijk met de verkoper (op computer) vorm aan úw exclusieve kast.

Door Novamobili speciaal opgeleide monteurs plaatsen uw keuze van hoge kwaliteit voor jaren.

 

Slizing

Slizing-kasten zijn functioneel, van hoogwaardige kwaliteit en heel erg mooi. Slizing biedt verrassende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten en kan moeiteloos in iedere situatie worden ingepast. Door de veelheid van kleur en materiaal kunt u verregaand combineren. Ook voor de kastindeling geldt maatwerk naar uw wensen en ideeën. Slizing-kasten worden op maat geleverd en naar wens geplaatst.

Slizing inloopkast

Afbeelding: Slizing inloop-kast interieur, op maat. 

Slizing heeft zowel moderne als klassieke kastenwanden in het programma. U kunt uw kast zelf samenstellen door kleur, maatvoering en uiterlijke details tot in de puntjes zelf te bepalen.

Bekijk voor meer inspiratie de brochure of kom naar onze showroom, waar u op de parterre en op de 2e etage ruim opgezette kastenstudio’s aantreft, waarin voor u alle modellen staan gepresenteerd.

Heeft u interesse? Wij adviseren u om voor een uitgebreide offerte met tekening op de computer, een afspraak te maken met een van onze verkoopadviseurs.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs