Slaapbanken

”We hebben weinig ruimte, maar willen hier zo optimaal mogelijk gebruik van maken.” ”Twee, drie keer per jaar, vaker gebruiken we het echt niet.”
Herkent u dit? Die studentenkamer ”drie-hoog-achter” waar je visite wilt kunnen ontvangen, maar ook lekker moet kunnen slapen. Of wanneer bijvoorbeeld de kleinkinderen komen logeren, op een opblaas-bed tussen het bureau en de boekenkast geklemd.
Ideaal is het niet.. maar de ruimtes zijn vaak klein en effectief benutten is dan het sleutelwoord tot de oplossing.

Slaapbank Innovation Sly yellow

Afbeelding: Innovation slaapbank Sly (verkrijgbaar in verschillende kleuren).

Goodnight Slaapkamers heeft als een van de weinige zaken in Nederland een zeer uitgebreide collectie slaapbanken die zich ideaal lenen voor de hierboven getypeerde situaties. Door deze ruime keuze uit diverse modellen is er voor elk interieur een geschikt model te verkrijgen. En na aanschaf daarvan nooit meer dat gedoe met opblazen en inpassen. Dankzij een eenvoudig  ”klik, klak” heeft u in een handomdraai een comfortabele slaapplaats die na gebruik ook weer net zo snel is opgeruimd in de vorm van een gerieflijk zitmeubel.   

Goodnight Slaapkamers biedt u de keuze uit twee merken: Innovation en Sofa-bed. Twee leveranciers van slaapbanken met verschillende stijlen waardoor ons aanbod niet alleen groot is, maar ook divers.

Ook voor een hippe, confortabele zitzak of grote zit-kussens hebben wij tal van mogelijkheden.

Innovation Istar player beanbag

Afbeelding: Innovation zitzakken, ISTAR PLAYER Beanbag. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bekijk de aanbiedingen op onze website en/of kom naar de showroom voor een scala aan mogelijkheden.

 

Bekijk hier de Innovation catalogus.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs