Slaapsystemen

Er zijn verschillende soorten slaapsystemen met elk zijn eigen specifieke eigenschappen. Bekijk onze collectie boxsprings, matrassen, bedbodems en ledikanten. 
Bedden & Boxsprings

De keuze voor een slaapsysteem is vaak niet eenvoudig. Er zijn legio aan mogelijkheden. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook in verschillende comforttype. Elk slaapsysteem heeft zijn eigen kenmerken. Deze eigenschappen bepalen of het systeem aansluit bij uw wensen voor o. a. comfort, maatvoering, kleurstelling en materiaalkeuze.

Ook wanneer u al een bedbodem en/of matras heeft en alleen opzoek bent naar een bedombouw (ledikant), blijft er nog voldoende over om te kiezen. Dat kan bijvoorbeeld een gestoffeerd ledikant van Ruf zijn of een houten ledikant van Nolte of Van Houdt.
Afhankelijk van uw eigensmaak kiest u dankzij de ruime keuzen de passende maatvoering en kleuren bij het gekozen model.

Bij de keuze voor een boxspring bieden wij u eveneens een ruim assortiment van diverse merken.

Voor een kleine greep uit de vele mogelijkheden klikt u op link hierboven en -onder, of kijkt u elders op deze website.

Bedden & Boxsprings

Matrassen

Lekker liggen en uitgerust wakker worden. Dat zijn de primaire vereisten voor een matras. Maar wil de één liever wegzinken in een wolk van dons, de ander ligt lekkerder op een steviger of harder matras. De zoektocht naar het optimale slaapcomfort van zoveel mensen met zoveel wensen is voor ons het uitgangspunt in de presentatie van een grote diversiteit aan matrassen.

Goodnight Slaapkamers biedt u de meest uitgebreide keuze. Met een ruime collectie van verschillende, gerenommeerde en kwalitatief hoogstaande merken kunnen wij u bij elke specifieke comfortwens bedienen. Stevig, soepel of medium. Latex, traagschuim of hoogrendement schuim (HR). Bonellveer, pocketveer of combispring.

In de toonzaal kunt u de verschillende mogelijkheden van materiaalkeuze, hardheid, maatvoering en bijpassende bedbodems bekijken, waarna u met de adviezen van onze verkoopadviseurs uw eigen matras kiest dat perfect aansluit bij uw specifieke wensen.

Matrassen

Bedbodems

Bedbodems zijn er in verschillende varianten en uitvoeringen. Elke bedbodem heeft zijn eigen kenmerkende eigenschappen, waardoor er voor elke wens een passende bedbodem bestaat. Ook het matras speelt bij de keuze van de bedbodem een belangrijke rol. Daarom is uw matras- en bedbodemkeuze bepalend voor de combinatieopties, want niet elk matras kan op elke bedbodem.

Voor de meest geschikte combinatie die aansluit bij uw comfortwensen is een goed advies essentieel. Onze verkoopadviseurs zijn opgeleid om u bij alle keuzemogelijkheden goed te kunnen adviseren. Zij kunnen u de verschillende mogelijkheden uitgebreid demonstreren: spiraalbodems, lattenbodems, schotelbodems en boxsprings.

Bedbodems

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs