Ledikant of boxspring

De keuze voor een slaapsysteem is vaak niet eenvoudig. Er zijn legio mogelijkheden. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook in de verschillende comforttypen. Elk slaapsysteem heeft zijn eigen kenmerken. Deze eigenschappen bepalen welk systeem aansluit bij uw wensen voor o.a. comfort, maatvoering, kleurstelling en materiaalkeuze. 

Jensen: designed for sleep comfort

 

Ledikanten

Ook wanneer u al een bedbodem en/of matras heeft en u alleen opzoek bent naar een bedombouw (ledikant), blijft er nog voldoende over om te kiezen. Dat kan bijvoorbeeld een gestoffeerd ledikant van Ruf|Betten zijn of een houten ledikant van Nolte of Steel & StockingsAfhankelijk van uw eigen smaak kiest u dankzij de ruime keuze de passende maatvoering en kleur bij het gekozen model.

Auping ledikant Essential in de kleur wit

Afbeelding: Auping Essential met hoofdbord. Verkrijgbaar in vijf kleuren (afgebeeld: Pure White). 

Voor de ouderen onder ons zijn zaken als hoogte en functionaliteit belangrijke aandachtspunten bij de aanschaf van een nieuw bed. Goodnight Slaapkamers heeft hier als geen ander begrip voor en heeft daarom speciale modellen in haar collectie die aansluiten bij deze specifieke wensen. Klik voor meer informatie hierover op deze link of kom naar de winkel voor een persoonlijk advies.

 

Boxsprings

Bij uw keuze voor een boxspring bieden wij u een bijzonder ruim assortiment van verschillende merken. Hier is de keuze vaak nog groter dan bij de ledikanten. De verschillen worden duidelijk wanneer u zich laat informeren door onze verkoopadviseurs in de winkel. Hier vast een voorproefje.

Een boxspring is een gestoffeerde en verende matrasdrager die voorzien is van een bonell- of pocketveringinterieur. De basis van een boxspring is in de meeste gevallen een hoogwaardig houten frame waarop de bonell- of pocketveren rusten. Er zijn echter ook fabrikanten die een andere basis kiezen zoals bijvoorbeeld Auping. Zij gebruiken in plaats van een houten een stalen frame: de spiraalbodem.

Boxspring bedbodem Auping en Kuperus

Afbeelding: Auping boxspring met matras (links) en Kuperus boxspring met matras en topper (rechts).

Verstelbare boxsprings worden geleverd met een kabel of draadloze afstandbediening; IR (infrarood) of RF (radio frequente). De hoeveelheid functies van de afstandsbediening verschilt per merk. In de meeste gevallen wordt er bij verstelbare boxsprings gesproken over 2-motorig elektrisch verstelbaar. Dit houdt in dat u zowel hoofd- als voeteneinde kunt verstellen. Hierbij bestaat de mogelijkheid om dit met- of zonder knieknik te laten uitvoeren. Ook deze opties kunnen verschillen per boxspringmerk. 

Jensen Prestige Aqtive ll

Afbeelding: Jensen boxspring Prestige Aqtive ll. Elektrisch verstelbaar rug- en voeteneinde, ook te bedienen met gratis app op je mobile telefoon of tablet.  

Vaak worden boxsprings uitgevoerd met bijpassend hoofdbord en/of eventueel een voetbord. Deze kunt u in de meeste gevallen geheel naar eigen wens samenstellen: hoog of laag, iets uitstekend of even breed als de boxspring. De opties zijn ook hier per merk verschillend. U maakt uw boxspring verder extra persoonlijk door zelf de stofsoort en de kleur te bepalen.

Op een boxspring kunt u zowel een gestoffeerd matras met topdekmatras (topper) als een traditioneel matras (ongestoffeerd en zonder topper) gebruiken. Geheel naar eigen wens kunt u op deze manier uw eigen slaapcomfort bepalen. Niet alle merken hebben beide matrasopties in hun collectie. Vraag aan onze verkoopadviseurs daarom bij specifieke wensen voor de ene of andere optie altijd naar de mogelijkheden.

Vanwege onze uitgebreide merkencollectie kunnen wij u een ruime boxspringkeuze in uitvoeringen, modellen en kwaliteiten aanbieden. Wij bieden u uitsluitend boxsprings van kwaliteitsmerken, zorgvuldig uitgezocht, van Europese kwaliteit en grondig getest. Altijd up-to-date en voorzien van moderne technieken en de laatste styling trends. Auping, Eastborn, Pullman, Jensen, Kuperus en vele andere topmerken zijn allemaal bij Goodnight te zien, voelen en samen te stellen naar uw eigen smaak en voorkeuren. Kom voor een advies dat aansluit bij uw specifieke slaapwensen naar Goodnight Slaapkamers.

Energy by Eastborn elektrisch verstelbaar

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs