Op zoek naar een bed van TEMPUR in Amstelveen? Kom winkelen bij Goodnight Slaapkamers!

Een bed van TEMPUR in Amstelveen kopen? Kom langs in onze beddenwinkel. Bij Goodnight Slaapkamers op Woonboulevard Cruquius vindt u de meest uitgebreide TEMPUR collectie en beleeft u zelf de ultieme TEMPUR kwaliteit. Kom vrijblijvend langs en onze deskundige slaapadviseurs staan voor u klaar. Ze laten u met passie, expertise en enthousiasme de gehele collectie zien en helpen u bij het maken van de juiste keuze van  uw nieuwe TEMPUR bed. Goed slapen begint met goed advies bij Goodnight Slaapkamers!

 

Bed kopen Haarlem

De ultieme TEMPUR ervaring

Als u op een TEMPUR matras gaat liggen, merkt u meteen het verschil. Het matras past zich aan aan uw lichaam en de bewezen drukvermindering biedt ondersteuning en comfort precies daar waar u het nodig heeft. Dat zorgt er weer voor dat u sneller in slaap valt en ook langer blijft slapen. Bovendien wordt u niet meer gestoord tijdens uw slaap door de bewegingen van uw partner, dankzij het speciale schuim dat bewegingen absorbeert. Dus als u op zoek bent naar de ultieme slaapervaring, zoek dan niet verder dan een TEMPUR matras.

Meer dan 100 merken in huis!

Ervaar uw nieuwe TEMPUR zelf in Amstelveen

Woont u in Amstelveen of omgeving en bent u op zoek naar een TEMPUR matras of bed? Bij Goodnight Slaapkamers vindt u een uitgebreide TEMPUR collectie. In een ruim opgezette studio kunt u in alle rust de verschillende matrassen en bedden vergelijken en testen. Bovendien is het bij ons mogelijk om kennis te maken met het ultieme TEMPUR liggevoel, in de speciale ‘space cabin’. In slechts 10 minuten ervaart u de bijzondere voordelen van een TEMPUR matras. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om de kwaliteit van TEMPUR te vergelijken met één van de andere beddenmerken. 

Daarom komt u voor TEMPUR naar Goodnight Slaapkamers

  • Ontdek de complete TEMPUR collectie.
  • U wordt geholpen door onze adviseurs die opgeleid zijn door TEMPUR.
  • Een TEMPUR bed of matras gekocht? Dan komt ons team uw bestelling thuis bezorgen en monteren.
  • Ervaar en vergelijk de TEMPUR kwaliteit met andere merken in onze showroom.

 “Ongekende ervaring. Ik had jaren eerder voor TEMPUR moeten kiezen.” 

Onze TEMPUR opgeleide slaapadviseurs helpen u graag

Bij het vinden van het perfecte bed is comfort de sleutel. U wilt immers kunnen genieten van een goede nachtrust! Daarom is het team van Goodnight Slaapkamers er om u te helpen. Onze slaapexperts zijn getraind door TEMPUR, dus ze hebben alle kennis en expertise in huis om u te helpen een bed te kiezen dat comfortabel is en uw slaaphouding ondersteunt. We beginnen met het bespreken van uw persoonlijke wensen en voorkeuren, daarna laten we u in onze showroom verschillende opties zien die daarbij passen. Met onze hulp vindt u zeker het perfecte bed voor een goede nachtrust!

TEMPUR dealer in regio Amstelveen

Goodnight Slaapkamers staat al meer dan 35 jaar garant voor een grote collectie toonaangevende beddenmerken, deskundig personeel en goede service. Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer erg belangrijk. Dat heeft ertoe geleid dat Goodnight Slaapkamers zich heeft ontwikkeld tot dé beddenspeciaalzaak voor de regio Amsterdam-Amstelveen-Haarlen. Eén van die toonaangevende merken is TEMPUR. Wij mogen dan ook met trots zeggen dat wij dé TEMPUR dealer in deze regio zijn. Dus wilt u een TEMPUR bed of matras kopen in de buurt van Amstelveen? Dan zit u dus goed bij Goodnight Slaapkamers!

Levering en montage van uw nieuwe bed in Amstelveen

Heeft u een bed of matras van TEMPUR in Amstelveen uitgezocht? Dan is het wel zo fijn dat uw bestelling bij u wordt thuisbezorgd én gemonteerd. Ons team van experts bezorgt uw bed op de afgesproken tijd bij u thuis, en zet het voor u in elkaar. Als alles gemonteerd is, nemen we alle verpakking mee en, als u dat wilt, ook uw oude bed. Zo kunt u zo snel mogelijk van uw nieuwe bed genieten en lekker slapen. Bedankt dat u voor Goodnight hebt gekozen!

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.