Novamobili

Italiaans design:

Novamobili is een toonaangevende Italiaanse fabrikant van kasten en bijbehorende artikelen. Wereldwijd staat de naam synoniem voor kwaliteit en service. Stijvol, strak en modern: Novamobili staat erom bekend direct in te spelen op de veranderende vraag. Functionaliteit en vormgeving zijn tot in detail doordacht.

Novamobili Kast rond

Afbeelding: Novamobili kastenwand (rond).

Met veel gevoel voor eigentijdse levensstijl zoals alleen Italianen dat kunnen, biedt Novamobili een geraffineerd kasten- en beddenprogramma. De typisch Italiaans eigenzinnige producten creëren exclusieve ruimten voor wie oog heeft voor modern design.

In de toonzaal van Goodnight vindt u kasten met allure die functionaliteit en vormgeving tot in detail doordacht combineren. Tegemoetkomend aan de ruimte van uw slaapvertrek en uw persoonlijke smaak geeft u gezamenlijk met de verkoper (op computer) vorm aan úw exclusieve kast.

Door Novamobili speciaal opgeleide monteurs plaatsen uw keuze van hoge kwaliteit voor jaren.

Maatwerk

Naast alle standaard maten is er ook maatwerk mogelijk bij Novamobili. Aanpassingen in hoogte, breedte en diepte behoren tot de mogelijkheden. Alle wenselijke aanpassingen zijn visueel te maken in het Novamobili tekenprogramma. In dit programma kunnen onze goed getrainde adviseurs een kast maken die volledig aan uw wensen voldoet!

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs