Over Goodnight

 

Altijd goedemorgen!

Al ruim 25 jaar is Goodnight Slaapkamers de grootste slaapkamer van Nederland. De speciaalzaak aan de Spaarneweg 18 op Woonboulevard Cruquius Plaza is inmiddels uitgegroeid tot een begrip.

Met een toonzaal van 3 etages en een oppervlakte van 5000 m² met tientallen smaakvolle up-to-date slaapkamerstudio’s durft de grootste slaapkamerspeciaalzaak van Nederland te garanderen voor iedere slaapkamer en slaapkamerwens een oplossing in huis te hebben.

Wij bieden u persoonlijk slaapadvies door intensief opgeleide ervaren verkoopadviseurs, uitgebreide service en garantie, en een eigen expeditie met vakkundig opgeleide monteurs die al uw aankopen zorgvuldig voor u kunnen bezorgen en monteren.

 

Goodnight Winkelpand

Een assortiment met een reeks van topmerken, zoals:

 

en vele andere op gebied van slaapcomfort en maatwerk. Zo kunt u ondermeer in de geheel vernieuwde Auping instore-Plaza, de Tempur-, Swissflex-, Ubica-, Koninklijke Kuperus- en Pullman-studio alle matrassen en bedbodems testen en krijgt u persoonlijk slaapadvies op maat.

De beddenmakers van Oisterwijk zetten met de Bedding Concept New Economic Line en de Extra-box een unieke collectie boxsprings neer die staat voor Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. Bij Goodnight kunt u de gehele collectie bekijken en aan een uitgebreide comforttest onderwerpen.

Onze kastenstudio’s van Nolte, Slizing en Novamobili bieden u een ruime collectie aan ideeën en inspiraties. Wij kunnen speciaal voor u elke kast op maat en met uw inhoudwensen samenstellen.

Zo biedt Goodnight van klassiek tot modern, van luxe tot eenvoudig, met continu wisselende kortingen en speciale aanbiedingen, voor iedereen wat wils. Boxsprings, lattenbodems, matrassen, ledikanten, kasten op maat, slaapbanken, waterbedden, nachtkastjes, commodes, bedtextiel van hoeslakens tot spreien, dekbedden en kussens.

Met Nederlands vakmanschap en Nederlandse producten kunnen wij u snelle levertijden garanderen! En is dit voor u niet snel genoeg, dan is een showmodel uit onze showroom misschien een oplossing? U profiteert dan meteen van een hoge kortingen.

Kampt u met slapeloosheid, rug- of spierklachten? Mist u een goede nachtrust of een comfortabel bed? Wij van Goodnight helpen u graag bij elke aanschaf voor uw slaapkamer en verbetering  van uw slaapcomfort.

Bezoek onze toonzaal aan de Spaarneweg 18 op Woonboulevard Cruquius.
Voor de deur is volop GRATIS parkeergelegenheid en de versgemalen koffie staat altijd voor u klaar.

Want met Goodnight slaapkamers, is het altijd Goedemorgen!

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs