De Goodnight zekerheden

Goodnight Slaapkamers is de slaapkamerspecialist van Nederland. Dat merkt u, want wij hebben echt alles in huis om voor iedereen een passende oplossing te vinden:

Het grootste assortiment

Goodnight Slaapkamers is niet voor niets “de grootste slaapkamer van Nederland”. Bij ons vindt u de meeste en de beste merken (20+) en nagenoeg alle soorten producten. Zo vinden wij altijd de juiste oplossing en heeft u de mogelijkheid om uitgebreid te kunnen voelen en vergelijken.

Producten in alle prijsklassen

Dankzij ons grote aanbod aan merken en ons brede assortiment, slagen wij er altijd in om voor iedereen een goed bed, een goede matras of een goede boxspring te vinden. Ongeacht uw budget.

Deskundige hulp van ervaren adviseurs

Een nieuw bed kopen doet u niet elke dag en dat maakt het maken van een keuze best lastig. Dat begrijpen wij als geen ander. Gelukkig adviseren wij al meer dan 30 jaar dagelijks veel mensen. Op basis van onze ervaringen weten wij inmiddels heel goed in te schatten welk type matras bijvoorbeeld geschikt is voor een klant met zijn eigen specifieke wensen en eventuele klachten. Daarnaast worden al onze adviseurs direct door onze merkleveranciers opgeleid. Kortom, het maken van de juiste keuze is een stuk eenvoudiger wanneer u wordt geholpen door een van onze adviseurs.

Aanbevolen door klanten en leveranciers

Al jaren krijgen wij van onze klanten hoge cijfers op het gebied van klanttevredenheid. Deze goede beoordelingen krijgen we overigens niet alleen van onze klanten; ook onze leveranciers waarderen o.a. onze advieskwaliteit en service.  Hier zijn we erg trots op.

De beste service

Uit onderzoek blijkt dat onze klanten dit enorm waarderen en dat dit één van de belangrijkste redenen is om bij een nieuwe aankoop weer te kiezen voor Goodnight Slaapkamers: “Eens een Goodnight klant, altijd een Goodnight klant.”

Een gastvrije en ontspannen sfeer

Bij ons vindt u geen opdringerige verkopers. Wij vinden het belangrijk dat u op een ontspannen manier uw keuze kunt maken. Wij hechten veel waarde aan gastvrijheid en nemen daarom de tijd om u te informeren en te adviseren. Fijn voor u, maar ook voor ons.

Prima service! Geen gladde praatjes maar gedegen advies op basis van behoefte. Daarbij een mooie winkel en lekkere koffie. Kortom een aanrader!”

Ruud

Onze adviseurs

Onze showroom

Ons assortiment

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.