Eastborn

Slimme zet zo’n bed!

Met maar liefst 600m² heeft Goodnight de grootste Eastborn-store van Noord- en Zuid- Holland in huis. In een mooie sfeerrijke presentatie vindt u alle modellen van deze Nederlandse fabrikant bijeen.

Afbeeldingsresultaat voor eastborn energy

Afbeelding: Actiemodel Eastborn boxspring Energy. 

Matrassen

De test van het ligcomfort staat centraal in de ruime studio op de 1e etage die naast de trap ook met de lift bereikbaar is. De testruimte is met ruime hoeveelheid verschillende matrassen zo samengesteld dat u een verantwoorde matraskeuze kan maken die past bij uw individuele eisen aan ligcomfort.

Eastborn Feel Fit matrassen

Afbeelding: Eastborn Feel Fit matrassencollectie. 

De Feel Fit pocketveringmatrassen van Eastborn bieden een ruime collectie aan mogelijkheden en door de logische prijsopbouw is er voor iedereen een passende Feel Fit matras, want met diverse soorten interieurs kan er aan elke wens van comfort en budget een passende matras geboden worden. Zo is er al een Feel Fit matras vanaf € 199,- (Feel Fit P2: 80/90 x 200/210 cm).

De Eastborn matrassencollectie is opgedeeld in drie klassen: PerfectSmart en Easy.

Advanced Pocket Technology
De Feel Fit P6 matras heeft Advanced Pocket Technology veren. Tijdens het productieproces wordt de Advanced pocketveer op gepatenteerde wijze elektrothermisch nagehard. Dit zorgt ervoor dat ook na vele jaren intensief gebruik, de Advanced pocketveer steeds weer terugkomt in zijn oorspronkelijke stand.

Multiple Phase Technology
De Feel Fit P8, P10 en P12 matrassen hebben een Multiple Phase Technology pocketveer. Deze pocketveren zijn thermisch nagehard. Elke Multiple Phase Technology pocketveer is verpakt in een los zakje (pocket). De onderscheidende en bijzondere eigenschap van de Multiple Phase Technology pocketveer is dat de zandlopervormige veer reageert in drie fasen. Hierdoor wordt het lichaam op de juiste wijze ondersteund en krijgt het een uitstekend ligcomfort.

 • Fase 1 – Zacht en luxueus gevoel, de eerste aanraking met het lichaam
 • Fase 2 – Zachte ondersteuning
 • Fase 3 – Ondersteunt en geeft stabiel ligcomfort

 

Sensity
Vrijwel alle Feel Fit matrassen en topdekmatrassen zijn voorzien van een matrasstof met Sensity behandeling. Dit houdt in dat de matrasstof is behandeld met probiotica, wat op natuurlijke wijze voorkomt dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Het effect blijft ook na wassen op 40 graden gegarandeerd.

 

Keuze van de afdeklaag in pocketveringmatrassen
De kern van elke Eastborn pocketveringmatras is aan twee zijden met een zogenaamde afdeklaag bedekt. Deze laag, die als drukverdeler in belangrijke mate het ‘comfort-gevoel’ van de matras bepaalt, bestaat naar keuze uit:

 • (Natuur)Latex. Blijvende veerkracht, antiallergeen, een goede ventilatie en vochtregulatie zijn eigenschappen van latex, dat hierdoor bijdraagt aan een gezonde en verkwikkende nachtrust.
 • Comfortschuim. De laag comfortschuim geeft de matras naast ventilatie extra stevigheid, wat een matras die is afgewerkt met dit materiaal ook geschikt maakt voor zwaardere mensen.

 

 

Boxsprings

De Eastborn boxsprings zijn, net als de matrassen, verkrijgbaar in drie klassen: Perfect, Smart en Easy.

 

De Perfect collectie is het meest luxe Eastborn niveau. In de prijsklasse vanaf € 2.999,- voor een complete, vaste tweepersoons boxspringcombinatie, 180 cm. breed.

 • Inclusief gestoffeerde matrassen en latex topmatras.
 • ‘Perfect 30’ of ‘Smart 25’ boxspring met royale boxspringhoogte van respectievelijk 30 en 25 cm.
 • Uitstekende kwaliteit pocketveringmatrassen met zachter of steviger comfort.
 • Uitgebreide keuze uit hoofdbordmodellen en stoffen.

 

 

De Smart collectie is het uitgekiende Eastborn nieveau met veel keuzevrijheid in afwerking, in een prijsklasse vanaf € 1.999,- voor een complete, vaste tweepersoons boxspringcombinatie, 180 cm. breed.

 • Inclusief gestoffeerde matrassen en comfortschuim of latex topdekmatras.
 • ‘Smart 25’ of ‘Smart 20’ boxspring met een boxspringhoogte van respectievelijk 25 en 20 cm.
 • Prima kwaliteit pocketveringmatrassen met zachter of steviger comfort.
 • Uitgebreide keuze uit hoofdbordmodellen en stoffen.

 

Afbeeldingsresultaat voor eastborn blanchetown

Afbeelding: Eastborn boxspring Blanchetown. Vanaf € 2.999,-* (Vraag naar de voorwaarden in de winkel). 

De Easy collectie is het Eastborn instapniveau met de zekerheid van Eastborn kwaliteit, in de prijsklasse vanaf € 1.250,- voor een vaste tweepersoons boxspringcombinatie, 180 cm. breed.

 • Inclusief pocketveringmatrassen met afneembare stretch bekleding of, bij een prijs van € 1.799,- met gestoffeerde matrassen en comfortschuim topdekmatras.
 • ‘Easy 20’ boxspring met boxspringhoogte van 20 cm.
 • Keuze uit diverse hoofdbordmodellen en stoffen.

 

Kies uw eigen stijl

Eastborn laat u kiezen uit boxsprings met hoofdborden in verschillende uitvoeringen: van slanke tot volumineuze modellen en van strakke afwerking tot fijne detaillering. Met uw keuze van model, bekledingsstof en kleur creëert u uw eigen bed. Ook als u het net even anders wilt, geeft Eastborn u de vrijheid om de gewenste sfeer aan uw slaapkamer te geven. Laat u inspireren door de voorbeelden op onze website of kom naar onze showroom, waar meerdere modellen voor u tentoongespreid staan.

Eastborn boxspring Fashion

Afbeelding: Eastborn boxspring Fashion. Vanaf € 1.799,-* (Vraag naar de voorwaarden in de winkel).

 

Voor de Eastborn aanbiedingen klikt u hier:

Advies

Onze deskundige verkoopmedewerkers adviseren u en informeren u graag over de gehele Eastborn collectie. Over wat elk slaapsysteem biedt aan duurzaamheid, conformiteit en vochtregulatie, en mogelijkheden van stofkeuze en styling. Op deze manier kunt u op deskundige wijze uw eigen droombed samenstellen.

Voor meer informatie betreft Eastborn kijkt u ook op www.eastborn.nl.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs